Koti > Brother-laitteen esittely > Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneelin esittely

image
  1. image NFC (Near Field Communication) -symboli

(MFC-J1300DW)

Jos Android™-laitteesi tukee NFC-toimintoa, voit tulostaa tietoja laitteesta tai skannata asiakirjoja koskettamalla sillä ohjauspaneelissa olevaa NFC-logoa.

2. LCD-kosketusnäyttö
    Voit avata valikoita ja valintoja painamalla niitä kosketusnäytöllä.
  3. Valikkopainikkeet
    image (Takaisin)
    Palaa edelliseen valikkoon painamalla tätä.
    image (Alkuun)
    Palauttaa aloitusnäyttöön.
    image (Peruuta)
    Peruuta toiminto painamalla.
  4. Virran LED-merkkivalo
    LED-merkkivalo syttyy laitteen virrankäyttötilan mukaan.

Kun laite on lepotilassa, LED-merkkivalo vilkkuu.

5. image Virtapainike
    Kytke laitteen virta päälle painamalla image.
    Paina painettuna näppäintä image kytkeäksesi laitteen virran pois. Kosketusnäyttöön tulee muutamaksi sekunniksi ennen laitteen sammumista ilmoitus [Sammutetaan]. Jos ulkoinen puhelin tai puhelinvastaaja on kytketty, se on aina käytettävissä (MFC-mallit).
    Jos katkaiset laitteen virran image-painikkeella, se puhdistaa silti tulostuspään säännöllisesti, jotta tulostuslaatu säilyisi hyvänä. Pidä laite kytkettynä verkkovirtaan jatkuvasti, jotta tulostuspäiden käyttöikä pidentyisi, väriaineen käyttö olisi tehokkaampaa ja tulostuslaatu säilyisi.