Koti > Vianetsintä > Virhe- ja huoltoviestit > Faksien tai faksiraporttien siirtäminen

Faksien tai faksiraporttien siirtäminen

Vastaavat mallit:MFC‑J1300DW

Jos LCD näyttää:

• [Puhd. ei toimi XX]
  • [Alustus ei toimi XX]
  • [Ei voi tulostaa XX]
  • [Ei voi skannata XX]

On suositeltavaa siirtää faksit toiseen faksilaitteeseen tai tietokoneeseen.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Faksien siirtäminen toiseen faksilaitteeseen

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Faksien siirtäminen tietokoneelle

Voit siirtää myös faksiraportin, niin näet, onko laitteessa fakseja, jotka täytyy siirtää.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Faksiraportin siirtäminen toiseen faksilaitteeseen