Määritä pikakuvake IC-kortille IC-kortinlukijan avulla

Voit määrittää yhden laitteen pikakuvakkeen IC-kortillesi. Kun kosketat IC-kortillasi laitteeseen yhdistettyä IC-kortinlukijaa, henkilökohtainen pikakuvakkeesi tulee automaattisesti näkyviin kosketusnäyttöön.
image
  • Et voi käyttää samaa IC-korttia eri pikakuvakkeille.
  • Jos haluat käyttää IC-korttia toiselle pikakuvakkeelle, poista ensin kortin rekisteröinti ja rekisteröi se sitten käyttäen uutta pikakuvaketta.

Ennen kuin määrität pikakuvakkeen IC-kortille, rekisteröi ulkoinen IC-kortinlukija. Rekisteröi kortinlukija käyttämällä WWW-pohjaista hallintaa. Laitteesi tukee HID-luokan ohjaimen tukemaa ulkoista sirukortinlukijaa.

1. Käynnistä WWW-selain.

Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite tai tulostuspalvelimen nimi). Esimerkiksi: https://192.168.1.2

Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten image.

2. Napsauta Administrator (Järjestelmänvalvoja)-välilehteä.
  3. Napsauta External Card Reader (Ulkoinen kortinlukija) -valikkoa ja syötä sitten tarvittavat tiedot.
  4. Napsauta Submit (Lähetä).
  5. Ota asetukset käyttöön käynnistämällä Brother-laitteesi uudelleen.
  6. Irrota sähköjohto pistorasiasta.
  7. Yhdistä kortinlukija laitteeseen ja yhdistä sitten laitteen sähköjohto pistorasiaan.
    image
  8. Paina image [Pikakuv.] nestekidenäytöllä.
  9. Valitse se pikakuvakenäyttö, joka sisältää pikakuvakkeen jonka haluat määrittää IC-kortillesi, painamalla image tai image.
  10. Pidä pikakuvaketta painettuna, kunnes vaihtoehdot tulevat näyttöön.
  11. Paina [Rekisteröi kortti/NFC]-painiketta.
  12. Kosketa IC-kortillasi laitteeseen yhdistettyä IC-kortinlukijaa.
  13. Paina [Rekisteröi]-painiketta.
    Pikakuvake on määritetty IC-kortille.