Passikuvien tulostus

Valitse muistikorttiin tai USB-muistitikkuun tallennettu kuva ja tulosta passikuvia esimerkiksi CV:tä ja passihakemusta varten. Voit tulostaa neljä passikuvaa yhdelle paperiarkille ja rajata suuret kuvat esimääritettyihin kokoihin.
image

Vain yksi valokuva tulostetaan, kun valitset [2x2in] tai [50x70mm]-vaihtoehdon passikuvan kokoasetukseksi ja [10x15cm]-vaihtoehdon paperikokoasetukseksi.

1. Aseta muistikortti tai USB-muistitikku oikeaan korttipaikkaan.
  2. Paina [Valokuva]>[Passikuvan tul.].
  3. Tuo esiin haluttu valokuva painamalla image tai image, ja paina sitä sitten.
  4. Säädä haluamasi rajauksen kokoa painamalla image tai image, ja paina sitä sitten.
  5. Voit kiertää kuvaa tarvittaessa painamalla image.
  6. Paina [OK].
  7. Muuta tulostusasetuksia painamalla [Tulostusaset.].
    Kun olet valmis, paina [OK].
    Asetus
    Kuvaus
    Tulostuslaatu

Valitse tulostuksen erottelutarkkuus käytetylle asiakirjalle.

Paperityyppi

Valitse paperityyppi.

Paperikoko

Valitse paperikoko.

8. Paina [Aloita].