Koti > Verkko > Muita menetelmiä Brother-laitteesi määritykseen langatonta verkkoa varten > Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kertapainallusmenetelmää

Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kertapainallusmenetelmää

Jos langattoman verkon tukiasema/reititin tukee WPS (Push Button Configuration) -toimintoa, voit käyttää WPS-toimintoa laitteesi -painikkeella langattoman verkon asetusten määrittämiseen.

image
WPS-asetusta tukevat reitittimet tai tukiasemat merkitään tällä symbolilla:
image
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Verkko]>[WLAN]>[WPS].
  2. Kun esiin tulee [Otetaanko WLAN käyttöön?], paina [Kyllä].
    Langaton asennusohjelma käynnistyy. Peruuta asetukset painamalla [Ei].
  3. Kun kosketusnäytössä neuvotaan käynnistämään WPS, paina WPS-painiketta langattomassa tukiasemassa / reitittimessä. Paina [OK] laitteessasi. Laite yrittää muodostaa automaattisesti yhteyden langattomaan verkkoon.
Jos langaton laite on kytketty onnistuneesti, nestekidenäytössä näkyy [Kytketty].

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käyttöön tarvittavan Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti -kohteen asettamalla Brother-asennuslevyn tietokoneeseen tai siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot -sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com.