Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Asetukset- ja ominaisuudet-taulukot > Ominaisuustaulukot (2,7" (67,5 mm) kosketusnäyttömallit)

Ominaisuustaulukot (2,7" (67,5 mm) kosketusnäyttömallit)

image [Faksi]

(Kun [Faks. esikats.] on [Ei]) (MFC-mallit)

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Kuvaukset

Tauko

-

-

Kun syötät faksi- tai puhelinnumeroa ohjauspaneelilla, nestekidenäytössä näkyy taukotila. Paina taukopainiketta, kun tarvitset tauon valitessasi numeroita, kuten käyttöoikeustunnuksia tai luottokorttinumeroita. Tauon voi tallentaa myös osoitteita määritettäessä.

Osoitekirja

image

(Etsi:)

-

Kun LDAP ei ole käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa.

Kun LDAP on käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa ja LDAP-palvelimella.

Tiedot

(Näkyy vain LDAP-protokollaa käytettäessä.)

Katso valitun osoitteen tarkat tiedot.

Muokkaa

-

Tallenna osoitekirjan numeroita, määritä ryhmänumeroita sarjalähetykseen ja muuta ja poista osoitekirjan numeroita.

-

Hyväksy

Aloita faksin lähettäminen osoitekirjan avulla.

Puhelu- historia

Uud.val

-

Valitse viimeksi valittu numero uudelleen.

Lähtevä puhelu

Hyväksy

Valitse numero lähtevien puheluiden historiasta, lähetä siihen sitten faksi, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Muokkaa

Soittajatunnushistoria

(Ei saatavilla Suomessa)

Hyväksy

Valitse numero soittajan tunnistushistoriasta ja lähetä sitten faksi siihen, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Muokkaa

Valinnat

Faksin tarkkuus

-

Määritä lähtevien faksien tarkkuus.

Kontrasti

-

Säädä kontrastia.

Tason skann.koko

-

Säädä valotustason skannausaluetta asiakirjan kokoon.

Ryhmälähetys

Lisää numero

Lähetä sama faksi useampaan kuin yhteen faksinumeroon.

Esikatselu

(MFC-J1300DW)

-

Esikatsele faksia ennen sen lähettämistä.

Väriasetus

-

Määritä, lähetetäänkö faksit mustavalkoisina tai värillisinä.

Ajast. faksi

Ajast. faksi

Määritä aika päivästä, jolloin viivästyneet faksit lähetetään.

Aseta aika

Keräyslähetys

-

Yhdistä samaan faksinumeroon samana päivänä ajastettuina lähetettäväksi asetetut faksit yhteen lähetykseen.

Lähetä heti

-

Lähetä faksi käyttämättä muistia.

Ulkomaanlinja

-

Määritä asetukseksi Päällä, jos faksien lähettämisessä ulkomaille esiintyy ongelmia.

Puheluhist.

Uud.val

Valitse viimeksi valittu numero uudelleen.

Lähtevä puhelu

Valitse numero lähtevien puheluiden historiasta, lähetä siihen sitten faksi, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Soittajatunnushistoria

(Ei saatavilla Suomessa)

Valitse numero soittajan tunnistushistoriasta ja lähetä sitten faksi siihen, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Osoitekirja

image

(Etsi:)

Kun LDAP ei ole käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa.

Kun LDAP on käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa ja LDAP-palvelimella.

Muokkaa

Tallenna osoitekirjan numeroita, määritä ryhmänumeroita sarjalähetykseen ja muuta ja poista osoitekirjan numeroita.

Aset. uusi oletus

-

Tallenna asetuksesi oletuksiksi.

Tehdasasetukset

-

Palauta kaikki asetukset takaisin tehdasasetuksiin.

Tall. pikakuvak.

-

-

Tallenna nykyiset asetukset pikakuvakkeena.

(Kun [Faks. esikats.] on [Kyllä])

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

Faksien lähetys

Tauko

-

-

Kun syötät faksi- tai puhelinnumeroa ohjauspaneelilla, nestekidenäytössä näkyy taukotila. Paina taukopainiketta, kun tarvitset tauon valitessasi numeroita, kuten käyttöoikeustunnuksia tai luottokorttinumeroita. Tauon voi tallentaa myös osoitteita määritettäessä.

Osoitekirja

image

(Etsi:)

-

Kun LDAP ei ole käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa.

Kun LDAP on käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa ja LDAP-palvelimella.

Tiedot

(Näkyy vain LDAP-protokollaa käytettäessä.)

Katso valitun osoitteen tarkat tiedot.

Muokkaa

-

Tallenna osoitekirjan numeroita, määritä ryhmänumeroita sarjalähetykseen ja muuta ja poista osoitekirjan numeroita.

-

Hyväksy

Aloita faksin lähettäminen osoitekirjan avulla.

Puhelu- historia

Uud.val

-

Valitse viimeksi valittu numero uudelleen.

Lähtevä puhelu

Hyväksy

Valitse numero lähtevien puheluiden historiasta, lähetä siihen sitten faksi, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Muokkaa

Soittajatunnushistoria

(Ei saatavilla Suomessa)

Hyväksy

Valitse numero soittajan tunnistushistoriasta ja lähetä sitten faksi siihen, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Muokkaa

Valinnat

Faksin tarkkuus

-

Määritä lähtevien faksien tarkkuus.

Kontrasti

-

Säädä kontrastia.

Tason skann.koko

-

Säädä valotustason skannausaluetta asiakirjan kokoon.

Ryhmälähetys

Lisää numero

Lähetä sama faksi useampaan kuin yhteen faksinumeroon.

Esikatselu

-

Esikatsele faksia ennen sen lähettämistä.

Väriasetus

-

Määritä, lähetetäänkö faksit mustavalkoisina tai värillisinä.

Ajast. faksi

Ajast. faksi

Määritä aika päivästä, jolloin viivästyneet faksit lähetetään.

Aseta aika

Keräyslähetys

-

Yhdistä samaan faksinumeroon samana päivänä ajastettuina lähetettäväksi asetetut faksit yhteen lähetykseen.

Lähetä heti

-

Lähetä faksi käyttämättä muistia.

Ulkomaanlinja

-

Määritä asetukseksi Päällä, jos faksien lähettämisessä ulkomaille esiintyy ongelmia.

Puheluhist.

Uud.val

Valitse viimeksi valittu numero uudelleen.

Lähtevä puhelu

Valitse numero lähtevien puheluiden historiasta, lähetä siihen sitten faksi, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Soittajatunnushistoria

(Ei saatavilla Suomessa)

Valitse numero soittajan tunnistushistoriasta ja lähetä sitten faksi siihen, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Osoitekirja

image

(Etsi:)

Kun LDAP ei ole käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa.

Kun LDAP on käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa ja LDAP-palvelimella.

Muokkaa

Tallenna osoitekirjan numeroita, määritä ryhmänumeroita sarjalähetykseen ja muuta ja poista osoitekirjan numeroita.

Aset. uusi oletus

-

Tallenna asetuksesi oletuksiksi.

Tehdasasetukset

-

Palauta kaikki asetukset takaisin tehdasasetuksiin.

Tall. pikakuvak.

-

-

Tallenna nykyiset asetukset pikakuvakkeena.

Vastaanot. faksit

Tulosta/poista

Tulosta kaikki (uudet faksit)

-

Tulosta uusia vastaanotettuja fakseja.

Tulosta kaikki (vanhat faksit)

-

Tulosta vanhoja vastaanotettuja fakseja.

Poista kaikki (uudet faksit)

-

Poista uudet vastaanotetut faksit.

Poista kaikki (vanhat faksit)

-

Poista vanhat vastaanotetut faksit.

Osoitekirja

image

(Etsi:)

-

-

Kun LDAP ei ole käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa.

Kun LDAP on käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa ja LDAP-palvelimella.

Tiedot

(Näkyy vain LDAP-protokollaa käytettäessä.)

-

Katso valitun osoitteen tarkat tiedot.

Muokkaa

-

-

Tallenna osoitekirjan numeroita, määritä ryhmänumeroita sarjalähetykseen ja muuta ja poista osoitekirjan numeroita.

-

Hyväksy

-

Aloita faksin lähettäminen osoitekirjan avulla.

Puhelu- historia

Uud.val

-

-

Valitse viimeksi valittu numero uudelleen.

Lähtevä puhelu

Hyväksy

-

Valitse numero lähtevien puheluiden historiasta, lähetä siihen sitten faksi, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Muokkaa

-

Soittajatunnushistoria

(Ei saatavilla Suomessa)

Hyväksy

-

Valitse numero soittajan tunnistushistoriasta ja lähetä sitten faksi siihen, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Muokkaa

-

image [Kopioi]

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Kuvaukset

Tall. pikakuvak.

-

-

Tallenna nykyiset asetukset pikakuvakkeena.

Valinnat

Laatu

-

Valitse asiakirjatyypin tulostustarkkuus.

Paperityyppi

-

Valitse paperityyppi, joka vastaa papereita paperikasetissa.

Paperikoko

-

Valitse paperikoko, joka vastaa paperikasetissa olevaa paperia.

Suuren./Pienen.

100%

-

Suurenna

Valitse uuden kopion suurennussuhde.

Pienennä

Valitse seuraavan kopion pienennyssuhde.

Sovita sivulle

Säädä kopiokoko sopimaan laitteeseen asetettuun paperiin.

Mukauta(25-400%)

Syötä suurennus- tai pienennyssuhde.

2-puolinen kopio

-

Kytke 2-puolinen kopiointi päälle tai pois päältä ja valitse käännös pitkällä tai lyhyellä reunalla.

Tummuus

-

Säädä tummuutta.

Taustavärin poisto

Mustakopiointiasetukset

Vaihda poistettavan taustavärin määrää.

Värikopiointiasetukset

Pinoa/Lajitt.

-

Valitse useiden kopioiden pinoaminen tai lajittelu.

Sivun asett.

-

Tulosta useita sivuja arkille, kaksi sivua arkille tai julisteita.

Lisäasetukset

-

Valitse kopioinnin lisäasetukset.

Aset. uusi oletus

-

Tallenna asetuksesi oletuksiksi.

Tehdasasetukset

-

Palauta kaikki asetukset takaisin tehdasasetuksiin.

image [Skannaa]

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

tall.välineelle

(Kun muistikortti tai USB-muistitikku on käytössä)

Muu skannaustoim.

-

-

Skannaa asiakirjat ja tallenna ne suoraan muistikorttiin tai USB-muistitikulle ilman tietokonetta.

Valinnat

-

-

Tall. pikakuvak.

-

-

omaan kansioon

-

-

-

Lähetä skannatut tiedot paikallisverkossa tai internetissä sijaitsevassa CIFS-palvelimessa olevaan kansioosi.

PC:hen

tiedostoon

Muu skannaustoim.

-

Skannaa asiakirjat ja tallenna ne tietokoneesi kansioon.

(Valitse USB tai PC)

Valinnat

Tall. pikakuvak.

tekstintunnistu.

Muu skannaustoim.

-

Muunna skannattu asiakirja muokattavaksi tekstitiedostoksi.

(Valitse USB tai PC)

Valinnat

Tall. pikakuvak.

kuvaksi

Muu skannaustoim.

-

Skannaa valokuvia tai grafiikkaa grafiikkasovellukseesi.

(Valitse USB tai PC)

Valinnat

Tall. pikakuvak.

sähköpostiin

Muu skannaustoim.

-

Lähetä skannattu asiakirja sähköpostiviestin liitteenä.

(Valitse USB tai PC)

Valinnat

Tall. pikakuvak.

FTP:hen/SFTP:hen

Muu skannaustoim.

-

-

Skannaa asiakirjoja suoraan FTP/SFTP-palvelimeen.

(Valitse profiilin nimi)

Valinnat

-

Tall. pikakuvak.

-

verkkoon

Muu skannaustoim.

-

-

Skannaa asiakirjat suoraan paikallisen verkkosi CIFS-palvelimeen.

(Valitse profiilin nimi)

Valinnat

-

Tall. pikakuvak.

-

SharePointiin

Muu skannaustoim.

-

-

Skannaa asiakirjoja suoraan SharePoint-palvelimeen.

(Valitse profiilin nimi)

Valinnat

-

Tall. pikakuvak.

-

Internetiin

-

-

-

Lähetä skannattu data Internet-palveluun.

WS-skan.

(Tulee näkyviin, kun verkon resurssienhallinnassa näkyvä verkkopalvelujen skannaus on asennettu.)

Muu skannaustoim.

-

-

Skannaa tiedot verkkopalveluprotokollan avulla.

Skannaa

-

-

Skannaa s-postiin

-

-

Skannaa faksiin

-

-

Skan. tulostuk.

-

-

image [Valokuva]

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

Valitse tiedostot

OK

Tulostusaset.

-

Säädä valokuvia vaihtoehtojen avulla.

Tul. Kaik

Tulostusaset.

-

Tulosta tietovälineen kaikki valokuvat.

Sis.luet. tulost.

Tulosta sisällysluettelo

Tulostusaset.

-

Tulosta pikkukuvasivu.

Tulosta kuvat

Tulostusaset.

-

Tulosta valokuvia valitsemalla luettelonumeroita.

Passikuvan tul.

Valitse p. kuvan koko

Kierrä kuvaa

Tulostusaset.

Tulosta passikuvia esimerkiksi CV:tä ja passihakemusta varten.

image [WWW]

Taso 1

Kuvaukset

WWW

Yhdistä Brother-laite Internet-palveluun.

image [Sovell.]

Taso 1

Kuvaukset

Sovell.

Kytke Brother-laitteesi Brother-sovelluspalveluun.

image [Lataa ohjelmisto]

Taso 1

Kuvaukset

Lataa ohjelmisto

Näyttää tiedot ohjelmistojen latauksesta ja asennuksesta mobiililaitteille ja tietokoneille.

image [Pikakuv.]

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Kuvaukset

Lisää pikakuvake

Kopioi

-

Vaihda asetuksia kopioasetuksissa.

Faksi

(MFC-mallit)

-

Vaihda asetuksia kohdassa Faksiasetukset.

Skannaa

PC:hen(tiedost.)

Skannaa asiakirjat ja tallenna ne tietokoneesi kansioon.

PC:hen(teks.tun.)

Muunna skannattu asiakirja muokattavaksi tekstitiedostoksi.

PC:hen(kuvaksi)

Skannaa valokuvia tai grafiikkaa grafiikkasovellukseesi.

PC:hen(s-postiin)

Lähetä skannattu asiakirja sähköpostiviestin liitteenä.

tall.välineelle

Skannaa asiakirjoja ja tallenna ne suoraan muistikorttiin tai USB-muistitikulle tietokonetta käyttämättä.

verkkoon

Lähetä skannattu data CIFS-palvelimelle paikallisessa verkossa tai Internetissä.

FTP:hen/SFTP:hen

Lähetä skannatut tiedot FTP:n/SFTP:n välityksellä.

SharePointiin

Lähetä skannatut tiedot SharePoint-palvelimelle.

WWW

-

Yhdistä Brother-laite Internet-palveluun.

Sovell.

-

Kytke Brother-laitteesi Brother-sovelluspalveluun.

Luettelo tulee näkyviin, kun kutakin pikakuvaketta painetaan 2 sekunnin ajan.

Nim. uud.

-

Vaihda pikakuvakkeen nimi.

Muokkaa

-

Muuta pikavalinta-asetuksia.

Poista

-

Poista pikakuvake.

Rekisteröi kortti/NFC

-

Määritä pikakuvake IC-kortille.

Poista kortti/NFC

-

Poista pikakuvake IC-kortilta.

Muok/pois

(Valitse pikakuvakepainike.)

Nim. uud.

Vaihda pikakuvakkeen nimi.

Muokkaa

Muuta pikavalinta-asetuksia.

Poista

Poista pikakuvake.

Rekisteröi kortti/NFC

Määritä pikakuvake IC-kortille.

Rekisteröi kortti/NFC

Poista pikakuvake IC-kortilta.

image [Muste]

Taso 1

Taso 2

Kuvaukset

Mustetta jälj.

-

Tarkista käytettävissä olevan musteen määrä.

Mustekasettimalli

-

Tarkista värikasetin numerot.

Paranna tulostuslaatua

-

Tarkasta ja korjaa tulostuslaatu, kohdistus ja paperinsyöttö LCD-näytön ohjeiden mukaisesti.

Tulostuspään puhdist.

-

Puhdista tulostuspää LCD-näytön ohjeiden mukaisesti.

Tulostusasetukset

Vähennä tahriutumista

Vähennä tahriintumista tai paperitukoksia tulostuksen aikana.

Hitaasti kuivuva paperi

Käytä tätä asetusta, kun tulostat sellaiselle tavalliselle paperille, jossa muste kuivuu hyvin hitaasti.

image Wi-Fi-asetukset

Taso 1

Kuvaukset

Ohjat. asennus

Määritä langattoman verkkosi asetukset manuaalisesti.

WLAN-avustaja

Määritä langattoman verkkosi asetukset Brotherin asennuslevyn avulla.

WPS

Määritä langattoman verkon asetukset yhden painikkeen painallusmenetelmällä.

Kun olet asettanut USB-muistitikun USB-korttipaikkaan

Taso 1

Kuvaukset

Valokuva

Valitse valokuvavalikko.

Skan. mediak.

Skannaa asiakirjoja tietovälineelle

WWW

Yhdistä Brother-laite Internet-palveluun.