Koti > Suoratulostus > Valokuvien tulostus ControlCenter4:sta (Windows) > Valokuvien muokkaus ControlCenter4:lla (Windows)

Valokuvien muokkaus ControlCenter4:lla (Windows)

image
  1. Tämä alue näyttää valittuna olevat kuvat sekä kustakin kuvasta tulostettavien kopioiden määrän.
  2. Näiden painikkeiden avulla voit säätää, millaisena näet valitun kuvan.
    Painikkeet Kuvaus
    image (Vertaa) Vertaa muokattua kuvaa alkuperäiseen.
    image (Kumoa) Peruuta muokatussa kuvassa viimeksi tehty muokkaus.
    image (Käynnistä uudelleen) Peruuta kaikki valitussa kuvassa tehdyt muokkaukset. Muokattu kuva palaa alkuperäiseen tilaan.
    image (Sovita ikkunaan ) Aseta zoomaustaso niin, että kuva sopii ikkunaan.
    image (Lähennä/Loitonna) Suurenna tai pienennä valittua kuvaa.
    image (Käännä vastapäivään/Käännä myötäpäivään) Kierrä kuvaa 90 astetta myötäpäivään tai vastapäivään.
    imageimage (Edellinen/Seuraava) Näytä edellinen tai seuraava kuva.
  3. Leikkaus

Tällä toiminnolla voit poistaa valokuvista ei-haluttuja alueita.

4. Kuvan korjaus
    Automaattinen korjaus
    Tällä valinnalla voit soveltaa automaattisia korjauksia, joilla voidaan korostaa kuvaa.
    Punasilmäisyyden poisto
    Tällä valinnalla voit korjata valokuvissa esiintyvät punaiset silmät, jotka johtuvat joskus kameran salamavalosta.
    image
    Mustavalkoinen
    Tällä valinnalla voit poistaa kuvasta värilliset tiedot.
    Seepia
    Tällä valinnalla poistat kuvasta värilliset tiedot ja lisäät seepiasävyn.
  5. Kuvan parannus
    Luonnonmaisema
    Tällä valinnalla korostat luonnollisia värejä, kuten vihreää ja sinistä.
    Yömaisema
    Tällä valinnalla voit optimoida kuvan säädöt yönäkymävalokuvaa varten.
    Pehmeä valo
    Tällä valinnalla pehmennät kirkkaita reunoja.