Tavaramerkit

Apple, AirPrint, App Store, Mac, Safari, iPad, iPhone, iPod touch ja macOS ovat Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä Apple Inc. -yhtiön tavaramerkkejä.

Nuance ja PaperPort ovat Nuance Communications, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

SDHC-logo on SD-3C, LLC:n tavaramerkki.

Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance® ja Wi-Fi Direct® ovat Wi-Fi Alliance® -organisaation rekisteröityjä tavaramerkkejä.

WPA™, WPA2™, Wi-Fi Protected Setup™ ja Wi-Fi Protected Setup™ -logo ovat Wi-Fi Alliance® -organisaation tavaramerkkejä.

Android, Gmail, Google Cloud Print, Google Drive, Google Play, Google Chrome, Chrome OS ja Google ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Näitä tavaramerkkejä saa käyttää vain Googlen luvalla.

Mozilla ja Firefox ovat Mozilla Foundationin rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Brother Industries, Ltd. ja siihen liittyvät yritykset käyttävät kyseisiä merkkejä lisenssin alaisuudessa. Muut tavaramerkit ja tuotenimet kuuluvat niiden omistajille.

Intel on Intel Corporationin tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Evernote ja Evernote Elephant -logo ovat Evernote Corporationin tavaramerkkejä, joita käytetään lisenssillä.

Mopria® ja Mopria®-logo ovat Mopria Alliance, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä ja palvelumerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Luvaton käyttö on ehdottomasti kielletty.

WordPerfect on Corel Corporationin ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Kanadassa, Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Kullakin yrityksellä, jonka ohjelmiston nimi mainitaan tässä oppaassa, on omia ohjelmiaan koskeva käyttöoikeussopimus.

Brother-tuotteissa, niihin liittyvissä asiakirjoissa ja muissa materiaaleissa esiintyvät yritysten kauppa- ja tuotenimet ovat kyseisten yhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.