Koti > Skannaus > Skannausasetusten määritys WWW-pohjaisen hallinnan avulla > Skannaustyön sähköpostirapottitoiminnon käyttöönotto WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Skannaustyön sähköpostirapottitoiminnon käyttöönotto WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Kun skannaat asiakirjan, laite lähettää skannaustyön sähköpostiraporttitoiminnon rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen automaattisesti.
  1. Käynnistä WWW-selain.

Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite tai tulostuspalvelimen nimi). Esimerkiksi: https://192.168.1.2

Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten image.

2. Valitse Scan (Skannaa)-välilehti.
  3. Napsauta Scan Job e-mail report (Skannaustyön sähköpostiraportti) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  4. Syötä käyttäjän sähköpostiosoite Administrator Address (Järjestelmänvalvojan osoite) -kenttään.
  5. Aseta haluamasi skannaustoiminnot On (Päälle)-tilaan lähettääksesi skannaustyön sähköpostiraportin.
  6. Napsauta Submit (Lähetä).