Koti > Suoratulostus > Valokuvien tulostus suoraan tietovälineeltä > Tärkeitä tietoja valokuvien tulostuksesta

Tärkeitä tietoja valokuvien tulostuksesta

image

USB-muistitikun tuki on saatavana vain tietyille malleille.

Laite on suunniteltu yhteensopivaksi nykyaikaisten digitaalikameroiden kuvatiedostojen, muistikorttien ja USB-muistitikkujen kanssa. Vältä virheet lukemalla alla olevat kohdat:

• Kuvatiedoston tunnisteen on oltava .JPG. (Muita kuvatiedostotunnisteita, kuten .JPEG, .TIF, .GIF, ei tunnisteta).
  • Suora valokuvien tulostus on suoritettava erillään valokuvien tulostustoiminnoista, joita tehdään tietokoneella. (Samanaikaista toimintaa ei tueta.)
  • Laite pystyy lukemaan enintään 999 tiedostoa *1 muistikortilta tai USB-muistitikusta.

Huomioi seuraavat seikat:

• Hakemistoa tai kuvaa tulostettaessa laite tulostaa kaikki kelvolliset kuvat, vaikka osa kuvista olisikin vioittunut. Vahingoittuneita kuvia ei tulosteta.
  • (Muistikorttien käyttäjät)

Laitteesi on suunniteltu lukemaan digitaalikameralla alustettuja muistikortteja.

Kun digitaalikamera alustaa muistikortin, se luo sille erityisen kansion, johon se kopioi kuvatiedot. Jos muistikortille tallennettuja kuvatiedostoja on muokattava tietokoneella, suosittelemme, ettet muuta digitaalikameran luomaa kansiorakennetta. Kun tallennat uusia tai muokattuja kuvatiedostoja muistikortille, suosittelemme myös käyttämään samaa kansiota, johon digitaalikamera tallentaa kuvat. Jos tietoja ei tallenneta samaan kansioon, laite ei ehkä pysty lukemaan tiedostoa tai tulostamaan kuvaa.

• (USB-muistitikun käyttäjät)

Tämä laite tukee USB-muistitikkuja, jotka on alustettu Windows-käyttöjärjestelmällä.

*1
Myös muistikortilla tai USB-muistitikulla oleva kansio lasketaan mukaan.