Przed wypożyczeniem lub utylizacją produktu

Pamiętaj, aby zresetować ustawienia maszyny w celu usunięcia następujących danych.

  • wszystkie zapisane dane
  • spersonalizowane ustawienia
  • informacje dotyczące sieci
  1. Naciśnij przycisk , aby wyświetlić ekran ustawień.

  2. Naciśnij przycisk i przejdź do strony z opcją [Resetuj do domyślnych], a następnie naciśnij [Reset].

    Ustawienia ogólne

  3. Naciśnij przycisk [Reset].

    Nie wyłączaj głównego zasilania (pozycja OFF), jeśli wyświetlany jest ekran [Trwa usuwanie...].