Ustawianie tryby oszczędzania energii
Po upływie określonego czasu bezczynności maszyna zostanie wyłączona przez tryb oszczędzania energii, a przycisk „Start/Stop” zacznie migać powoli na zielono. Aby włączyć ponownie maszynę, naciśnij przycisk „Start/Stop” i dotknij dowolnego miejsca na ekranie LCD.
Naciśnij przycisk
, aby wyświetlić [Tryb oszczędzania energii]. (Ustawienia ogólne)
- Edytowany projekt zostanie usunięty przy przejściu w tryb oszczędzania energii i nie będzie dostępny po wybudzeniu maszyny. Zapisuj swoje projekty, jeśli istnieje możliwość, że nie będziesz korzystać z maszyny przez 20 minut lub dłużej.
- Czas, po którym maszyna przechodzi w tryb oszczędzania energii, można skonfigurować w ustawieniach maszyny. Tryb jest domyślnie włączony w dostarczanej maszynie.
- Szczegółowe informacje na temat trybu oszczędzania energii można uzyskać, klikając łącze poniżej.
