Hem > Säkerhet > Säkerhet gällande nätverk > Skicka e-post säkert > Konfigurera e-postsändning med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera e-postsändning med hjälp av webbaserad hantering

Relaterade modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Vi rekommenderar att du använder webbaserad hantering för att konfigurera säkrad e-postsändning med användarautentisering eller e-postsändning med hjälp av SSL/TLS.

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”http://maskinens IP-adress/” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

http://192.168.1.2

3. Inget lösenord krävs som standard. Ange ett lösenord om du har ställt in ett sådant, och klicka sedan på image.
  4. Klicka på fliken Network (Nätverk).
  5. Klicka på menyn Protocol (Protokoll) i vänster navigationsfält.
  6. I fältet SMTP klickar du på Advanced Settings (Avancerade inställningar) och ser till att status för SMTP är Enabled (Aktiverad).
  7. Konfigurera SMTP-inställningarna.
    • Kontrollera att e-postinställningarna är korrekta efter konfigurationen genom att skicka ett e-postmeddelande som test.
    • Om du inte känner till inställningarna för SMTP-servern kan du kontakta din nätverksadministratör eller ISP (Internetleverantör).
  8. Klicka på Submit (Skicka) när du är klar.
    Dialogrutan Test Send E-mail Configuration (Konfigurering av testsändning e-post) visas.
  9. Följ anvisningarna i dialogrutan för att testa de aktuella inställningarna.