Hem > Skanna > Skanna med Brother-maskinens skanningsknapp > Skanna till FTP > Ladda upp skannade data till en FTP-server

Ladda upp skannade data till en FTP-server

Relaterade modeller:DCP‑L2550DN / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Dela skannad information genom att spara den på din FTP-server.

DCP-L2550DN

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image (SCAN (Skanna)).
  3. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Skanna > FTP] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja en av profilerna i listan och tryck sedan på OK.
    Om profilen inte är komplett (om t.ex. namnet för inloggningskontot och lösenordet saknas eller om du inte angett kvalitet eller filtyp) blir du ombedd att ange den information som saknas.
  5. Tryck på Start.

Meddelandet [Ansluter] visas på LCD-skärmen. När anslutningen till FTP-servern har upprättats börjar maskinen skanna. Följ instruktionerna på LCD-skärmen för att slutföra skanningsjobbet om du använder maskinens kopieringsglas.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på [Skanna]>[till FTP].
  3. Tryck på image eller image för att välja en av nätverksserverprofilerna i listan. Om profilen inte är komplett (om t.ex. namnet för inloggningskontot och lösenordet saknas eller om du inte angett kvalitet eller filtyp) blir du ombedd att ange den information som saknas.
  4. Tryck på [Start].
    Maskinen börjar skanna. Om du använder kopieringsglaset följer du instruktionerna på LCD-skärmen för att utföra skanningen.