Hem > Fax > Sända ett fax > Avbryta ett fax som bearbetas

Avbryta ett fax som bearbetas

Relaterade modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt) när maskinen ringer eller skickar ett fax.
  2. Tryck på ett alternativ i tabellen för att avbryta eller fortsätta det faxjobb som pågår.
    Alternativ
    Beskrivning
    image

Maskinen avbryter skickandet av faxjobbet.

image

Maskinen avslutar förfarandet utan att avbryta faxjobbet.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryck på image när maskinen ringer eller skickar ett fax.

På LCD-skärmen visas [Avbryta jobb?].

2. Tryck på ett alternativ i tabellen för att avbryta eller fortsätta det faxjobb som pågår.
    Ja

Maskinen avbryter skickandet av faxjobbet.

Nej

Maskinen avslutar förfarandet utan att avbryta faxjobbet.