Hem > Felsökning > Maskininformation > Överblick över återställningsfunktioner

Överblick över återställningsfunktioner

Följande återställningsfunktioner finns tillgängliga:

image
Koppla ur gränssnittskabeln innan du väljer återställningsfunktionen för nätverksinställningar, återställningsfunktionen för alla inställningar eller fabriksåterställningsfunktionen.

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

image
Underfördelade återställningsfunktioner finns inte tillgängligt för vissa modeller.
  1. Återställning av maskin

Denna funktion återställer följande inställningar:

• Programmerade faxjobb i minnet (för MFC-modeller)

(Fördröjd fax, fördröjd guppsändning)

• Meddelande för försättsblad (för MFC-modeller)

• Fjärralternativ för fax (för MFC-modeller)

(Fjärråtkomstkod, faxlagring, faxvidaresändning, PC-Fax-sändning och PC-Fax-mottagning (endast Windows))

• Inställningslås (för MFC-modeller)

• Språkinställning

2. Återställning av nätverksinställningar (för modeller med nätverk)

Återställ skrivarserverns fabriksinställningar (inklusive information om lösenord och IP-adress).

3. Återställning av adressbok och faxinställningar (för MFC-modeller)

Denna funktion återställer följande inställningar:

• Adressbok

(Snabbvalsnummer/kortnummer/konfigurationsgrupper)

• Programmerade faxjobb i minnet

• Stations-ID

(Namn och nummer)

• Meddelande för försättsblad

• Fjärralternativ för fax

(Fjärråtkomstkod, faxlagring, faxlagring, faxvidaresändning och PC-Fax-mottagning (endast Windows))

• Rapport

(Överföringsrapport/telefonindexlista/faxjournal)

• Lösenord för inställningslås

4. Återställa alla inställningar

Du kan återställa alla maskininställningar till standardfabriksinställningarna.

Återställa alla inställningar går snabbare än fabriksåterställningsfunktionen.

5. Fabriksåterställning (för MFC-modeller)

Använd funktionen återställning av inställningar för att återställa maskinens alla inställningar till fabriksinställningar.

Fabriksåterställning tar längre tid än att återställa alla inställningar.

Brother rekommenderar att du utför denna funktion när du ska göra dig av med maskinen.

image
Koppla ur gränssnittskabeln innan du väljer återställningsfunktion för nätverksinställningar, återställningsfunktion för alla inställningar eller fabriksåterställningsfunktion.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Återställning av maskin

Du kan återställa alla de inställningar du ändrat på maskinen, t.ex. datum och tid och ringfördröjning.

Adressboken, faxrapporter och samtalshistoriken finns kvar. (För MFC-modeller)

2. Återställning av nätverksinställningar (för modeller med nätverk)

Återställ skrivarserverns fabriksinställningar (inklusive information om lösenord och IP-adress).

3. Återställning av adressbok och faxinställningar (för MFC-modeller)

Denna funktion återställer följande inställningar:

• Adressbok

(Adresser och grupper)

• Programmerade faxjobb i minnet

• Stations-ID

(Namn och nummer)

• Meddelande för försättsblad

• Fjärralternativ för fax

(Fjärråtkomstkod, faxlagring, faxlagring, faxvidaresändning och PC-Fax-mottagning (endast Windows))

• Rapport

(Överföringsrapport/telefonindexlista/faxjournal)

• Lösenord för inställningslås

4. Återställa alla inställningar

Du kan återställa alla maskininställningar till standardfabriksinställningarna.

Återställa alla inställningar går snabbare än fabriksåterställningsfunktionen.

5. Fabriksåterställning

Använd funktionen återställning av inställningar för att återställa maskinens alla inställningar till fabriksinställningar.

Fabriksåterställning tar längre tid än att återställa alla inställningar.

Brother rekommenderar att du utför denna funktion när du ska göra dig av med maskinen.

image
Koppla ur gränssnittskabeln innan du väljer återställningsfunktion för nätverksinställningar, återställningsfunktion för alla inställningar eller fabriksåterställningsfunktion.