Hem > Mobil/Web Connect > AirPrint > Innan du använder AirPrint > Nätverksinställningar för att använda AirPrint

Nätverksinställningar för att använda AirPrint

Relaterade modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

För att kunna använda AirPrint måste din mobila enhet vara ansluten till det trådlösa nätverk som din Brother-maskin är ansluten till. AirPrint har stöd för trådlösa anslutningar som använder infrastrukturläge eller Wi-Fi Direct®.

Mer information om hur du konfigurerar din mobila enhet för ett trådlöst nätverk finns i bruksanvisningen till din mobila enhet. Det finns en länk till den mobila enhetens bruksanvisning på Apples webbplats, vilken du hittar genom att trycka på image i Safari.

Mer information om hur du konfigurerar din Brother-maskin för ett trådlöst nätverk hittar du i Snabbguide eller under relaterade ämnen i den här bruksanvisningen. Om Brother-maskinen har stöd för trådbundet nätverk kan du använda en nätverkskabel för att ansluta till den trådlösa åtkomstpunkten/routern.

Om din Brother-maskin stödjer Wi-Fi Direct och du vill konfigurera din Brother-maskin för ett Wi-Fi Direct-nätverk kan du läsa informationen under relaterade ämnen i denna onlinebruksanvisning.