Hem > Fax > Sända ett fax > Sända ett fax

Sända ett fax

Relaterade modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryck på image (FAX).
  2. Gör något av följande:
    • Placera dokumentet med texten uppåt i dokumentmataren.

(Vi rekommenderar att du använder dokumentmataren om du faxar flera sidor.)

image
    • Placera dokumentet med texten nedåt på kopieringsglaset.
      image
  3. Ange faxnumret.
    • Använda de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna

Skriv in faxnumret med de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna.

image
    • Använda snabbvalsknapparna

Välj en kontakt som lagrats på en snabbvalsknapp.

image
    • Använda kortnummerkoderna

Ange faxnumret genom att trycka två gånger på image och sedan ange den tresiffriga kortnummerkoden.

4. Tryck på Start.
    Maskinen skannar och skickar dokumentet.
    Följ instruktionerna i tabellen om du placerade dokumentet på kopieringsglaset:
    Alternativ
    Beskrivning
    Ja

Tryck på image för att välja alternativet Ja och placera nästa sida på kopieringsglaset för att skanna nästa sida.

Tryck på OK för att skanna sidan.

Nej(Sänd)

Tryck på image för att välja alternativet Nej(Sänd) (eller tryck på Start igen) när du har skannat den sista sidan.

Maskinen sänder dokumentet.

• För att avbryta faxsändningen, tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Gör något av följande:
    • Placera dokumentet med texten uppåt i dokumentmataren.

(Vi rekommenderar att du använder dokumentmataren om du faxar flera sidor.)

image
    • Placera dokumentet med texten nedåt på kopieringsglaset.
      image
  2. Tryck på image ([Fax]).
  3. Ange faxnumret.
    • Använda de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna

Tryck på siffrorna för att ange faxnumret.

image
    • Använda adressboken

Tryck på image ([Adressbok]), och gör sedan något av följande:

• Tryck på image eller image för att visa det nummer du önskar och tryck sedan på det.
      • Tryck på image, och ange sedan namnet och tryck på [OK]. Tryck på det namn du vill ringa till.

Tryck på [Verkställ] när du är klar.

• Använda samtalshistorik

Tryck på image ([Samtals- historik]), och sedan på [Utgående samtal].

Tryck på image eller image för att visa det faxnummer du önskar och tryck sedan på det.

Tryck på [Verkställ] för att skicka ett fax.

4. Tryck på [Fax start].
    Maskinen skannar och skickar dokumentet.
    Följ instruktionerna i tabellen om du placerade dokumentet på kopieringsglaset.
    Alternativ
    Beskrivning
    Ja

Tryck på alternativet Ja och placera nästa sida på kopieringsglaset för att skanna nästa sida.

Tryck på OK för att skanna sidan.

Nej

Tryck på alternativet Nej när du har skannat den sista sidan.

Maskinen sänder dokumentet.

För att avbryta faxsändningen, tryck på image.