Hem > Mobil/Web Connect > Brother Web Connect > Förutsättningar för användning av Brother Web Connect > Installation av Brother-programvara med Brother Web Connect

Installation av Brother-programvara med Brother Web Connect

Relaterade modeller:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

För att du ska kunna installera Brother Web Connect behöver du en dator som är ansluten till Internet och som har Brother-maskinens programvara installerat.

För Windows:

För att installera programvara från brother och ansluta maskinen till ett trådlöst nätverk eller trådat nätverk, se Snabbguiden som följer med din Brothermaskin.

För Mac:

När du vill installera Komplett drivrutins- & programpaket går du till Nerladdningar-sidan för din modell på Brother Solutions Center på support.brother.com.