Hem > Rutinunderhåll > Rengöra maskinen > Rengör pappersmatningsrullarna

Rengör pappersmatningsrullarna

Genom att rengöra pappersupplockningsrullarna regelbundet kan pappersstopp förhindras och säkerställa att pappersmatningen sker på rätt sätt.

Om du har problem med pappersmatningen kan du rengöra pappersinmatningsrullarna enligt anvisningarna:

1. Håll image intryckt för att stänga av maskinen.
  2. Dra ut pappersfacket helt och hållet från maskinen.
    image
  3. Ta bort papper som laddats i pappersfacket eller om något har fastnat inuti pappersfacket.
  4. Torka bort damm från separeringsplattan på pappersfacket med en luddfri trasa som är doppad i ljummet vatten och väl urvriden.
    image
  5. Torka av de två matningsrullarna i maskinen för att ta bort damm.
    image
  6. Fyll på papper och sätt noggrant tillbaka pappersfacket i maskinen.
  7. Tryck på image för att starta maskinen.