Hem > Fax > Ta emot ett fax > Fjärråtkomst av fax > Använda din fjärråtkomstkod

Använda din fjärråtkomstkod

Relaterade modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Slå ditt faxnummer från en telefon eller en annan faxmaskin som har tonvalsfunktion.
  2. Ange din fjärråtkomstkod omedelbart när maskinen svarar (tre siffror, följt av *).
  3. Maskinen signalerar om den har tagit emot meddelanden:
    • En lång signal -- Faxmeddelanden
    • Ingen signal -- Inga meddelanden
  4. När maskinen avger två korta signaler, anger du ett kommando.
    • Maskinen lägger på om du inte anger ett kommando inom 30 sekunder.
    • Maskinen avger tre signaler om du anger ett felaktigt kommando.
  5. Återställ maskinen genom att trycka på 9 0 när du är klar.
  6. Lägg på.
    • Det kan hända att denna funktion inte finns tillgänglig i vissa länder eller att ditt lokala telefonbolag inte stöder den.