Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk med en knapptryckning

Relaterade modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/MFC-L2710DW

Om din mobila enhet stödjer Wi-Fi Direct följer du dessa steg för att konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk:
  1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Nätverk] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Wi-Fi Direct] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Tryck på knapp] och tryck sedan på OK.
  5. Aktivera Wi-Fi Direct-nätverket när [Wi-Fi Direct på?] visas.
  6. Aktivera Wi-Fi Direct på din mobila enhet (se den mobila enhetens bruksanvisning för anvisningar) när [Aktivera Wi-Fi Direct på den andra enheten och tryck på OK.] visas på maskinens LCD-skärm. Tryck på OK på maskinen.
    Då startas inställningen av Wi-Fi Direct. Tryck på Clear (Rensa) om du vill avbryta.
  7. Gör något av följande:
    • När Brother-maskinen är G/Ä (gruppägare) ansluter du din mobila enhet till maskinen direkt.
    • När Brother-maskinen inte är G/Ä (gruppägare) kommer maskinen att visa tillgängliga enhetsnamn att konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk med. Tryck på image eller image för att välja vilken mobil enhet du vill ansluta till och tryck på OK. Sök efter tillgängliga enheter igen genom att trycka på [Sök igen].
  8. Om din mobila enhet är korrekt ansluten visas [Ansluten] på maskinens LCD-skärm. Du har slutfört inställningen av Wi-Fi Direct-nätverket. I Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iPrint&Scan finns information om att skriva ut från eller skanna till en mobil enhet. Gå till modellens sida Manualer på Brother Solutions Center på support.brother.com för att läsa guiden.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

Om din mobila enhet stödjer Wi-Fi Direct följer du dessa steg för att konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk:
image
När maskinen tar emot en Wi-Fi Direct-begäran från din mobila enhet, visas meddelandet [Begäran om Wi-Fi Direct-anslutning mottogs. Tryck [OK] för att ansluta.] på LCD-skärmen. Tryck på [OK] för att ansluta.
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Wi-Fi Direct]>[Tryck på knapp].
  2. Aktivera Wi-Fi Direct på din mobila enhet (se den mobila enhetens bruksanvisning för anvisningar) när [Aktivera Wi-Fi Direct på andra enhet. Tryck sedan på [OK].] visas på maskinens LCD-skärm. Tryck på [OK] på maskinen.
    Då startas inställningen av Wi-Fi Direct. Tryck på image om du vill avbryta.
  3. Gör något av följande:
    • När Brother-maskinen är G/Ä (gruppägare) ansluter du din mobila enhet till maskinen direkt.
    • När Brother-maskinen inte är G/Ä (gruppägare) kommer maskinen att visa tillgängliga enhetsnamn att konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk med. Välj den mobila enhet som du vill ansluta till. Sök efter tillgängliga enheter igen genom att trycka på [Sök igen].
  4. Om din mobila enhet är korrekt ansluten visas [Ansluten] på maskinens LCD-skärm. Du har slutfört inställningen av Wi-Fi Direct-nätverket. I Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iPrint&Scan finns information om att skriva ut från eller skanna till en mobil enhet. Gå till modellens sida Manualer på Brother Solutions Center på support.brother.com för att läsa guiden.