Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Windows) > Utskriftsinnstillinger (Windows)

Utskriftsinnstillinger (Windows)

Grunnleggende-kategori

image
  1. Medietype
    Velg medietypen du vil bruke. For å oppnå best utskriftsresultat justerer maskinen automatisk utskriftsinnstillingene i henhold til valgt medietype.
  2. Utskriftskvalitet
    Velg utskriftskvaliteten du vil ha. Utskriftskvalitet og hastighet henger sammen, og derfor er det slik at jo høyere kvalitet, desto lengre tid tar det å skrive ut dokumentet.
  3. Papirstørrelse
    Velg papirstørrelsen du vil bruke. Du kan enten velge vanlige papirstørrelser eller du kan opprette en egendefinert papirstørrelse.
    Uten kanter
    Velg dette alternativet for å skrive ut bilder uten kanter. Bildedataene blir litt større enn papirstørrelsen du bruker, og derfor vil dette føre til litt beskjæring av bildekantene.

Du kan kanskje ikke velge alternativet Uten kanter i enkelte kombinasjoner av medietype og kvalitet, eller fra enkelte programmer.

4. Farge / Gråtone
    Velg utskrift i farge eller gråtone. Utskriftshastigheten er raskere i gråtonemodus enn den er i fargemodus. Hvis dokumentet inneholder farger og du velger gråtonemodus, blir dokumentet skrevet ut med 256 nivåer av gråtone.
  5. Orientering
    Velg retning (stående eller liggende) på utskriften.

Hvis programmet inneholder en lignende innstilling, anbefaler vi at du angir retningen ved hjelp av programmet.

6. Kopier
    Skriv inn antall kopier (1-999) du vil skrive ut, i dette feltet.
    Sorter
    Velg dette alternativet for å skrive ut sett med flersidige dokumenter i den opprinnelige siderekkefølgen. Når dette alternativet er valgt, blir det skrevet ut én fullstendig kopi av dokumentet, og deretter blir det skrevet ut på nytt i henhold til antallet kopier du velger. Hvis dette alternativet ikke er valgt, blir hver side skrevet ut i henhold til antallet kopier du valgte, før neste side av dokumentet skrives ut.
    Omvendt rekkefølge
    Velg dette alternativet for å skrive ut dokumentet i motsatt rekkefølge. Den siste siden i dokumentet blir skrevet ut først.
  7. Flersideutskrift
    Velg dette alternativet for å skrive ut flere sider på et enkelt papirark eller skrive ut én side av dokumentet på flere ark.
    Siderekkefølge
    Velg siderekkefølgen når du skriver ut flere sider på ett enkelt papirark.
    Kantlinje
    Velg typen kantlinjer som skal brukes når du skriver ut flere sider på ett enkelt papirark.
  8. Tosidig / Hefte
    Velg dette alternativet for å skrive ut på begge sider av arket eller skrive ut et dokument i hefteformat ved hjelp av 2-sidig utskrift.
    Tosidige innstillinger-knapp
    Klikk på denne knappen for å velge typen 2-sidig innbinding. Fire typer 2-sidige innbindinger er tilgjengelige for hver retning.
  9. Papirkilde
    Velg en papirkildeinnstilling ut fra utskriftsforholdene eller formålet ditt.

Avansert-kategori

image
  1. Fargeforsterkning
    Velg dette alternativet hvis du vil bruke funksjonen Fargeforsterkning. Denne funksjonen analyserer bildet for å forbedre skarphet, hvitbalanse og fargetetthet. Denne prosessen kan ta flere minutter avhengig av bildestørrelse og datamaskinens spesifikasjoner.
  2. Skalering
    Velg disse alternativene hvis du vil forstørre eller forminske størrelsen på sidene i dokumentet.
    Tilpass til papirstørrelse
    Velg dette alternativet hvis du vil forstørre eller forminske dokumentsidene slik at de passer til en bestemt papirstørrelse. Når du velger dette alternativet, velger du papirstørrelsen du vil ha fra rullegardinlisten.
    Ledig [ 25 - 400 % ]
    Velg dette alternativet hvis du vil forstørre eller forminske dokumentsidene manuelt. Når du velger dette alternativet, skriver du inn en verdi i feltet.
  3. Speilvendt utskrift
    Velg dette alternativet hvis du vil speilvende det utskrevne bildet vannrett fra venstre mot høyre.
  4. Rotert utskrift
    Velg dette alternativet hvis du vil rotere det utskrevne bildet 180 grader.
  5. Bruk vannmerke
    Velg dette alternativet hvis du vil skrive ut en logo eller tekst på dokumentet som vannmerke. Velg ett av de forhåndsinnstilte vannmerkene, legg til et nytt vannmerke eller bruk en bildefil som du har opprettet.
  6. Topp-/bunntekstutskrift
    Velg dette alternativet hvis du vil skrive ut dato, klokkeslett og brukernavn for PC-pålogging på dokumentet.
  7. Modus med strekkodeutskrift
    Velg dette alternativet for å skrive ut strekkoder med mest mulig egnet kvalitet og oppløsning.
  8. Sikker utskrift
    Denne funksjonen sikrer at konfidensielle eller sensitive dokumenter ikke skrives ut før du skriver inn et passord på maskinens kontrollpanel.
  9. Brukergodkjenning
    Med denne funksjonen kan du bekrefte begrensningene for hver bruker.
  10. Andre utskriftsalternativer-knapp
    Avanserte fargeinnstillinger
    Velg metoden som maskinen bruker til å ordne punkter for å uttrykke halvtoner.

Utskriftsfargen kan justeres for å stemme overens med den som vises på dataskjermen.

Reduser flekker
    Noen utskriftsmedier trenger lengre tid til å tørke. Endre dette alternativet hvis du har problemer med flekkete utskrifter eller papirstopp.
    Hent skriverens fargedata
    Velg dette alternativet for å optimalisere utskriftskvaliteten ved hjelp av maskinens fabrikkinnstillinger, som er valgt spesifikt for Brother-maskinen. Bruk dette alternativet når du har skiftet maskin eller endret maskinens nettverksadresse.
    Skriv ut arkiv
    Velg dette alternativet for å lagre utskriftsdataene som PDF-fil på datamaskinen.
    Reduser ujevne linjer
    Velg dette alternativet for å justere utskriftsinnrettingen hvis utskrevet tekst blir uklar eller bilder blir falmede.