Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Windows) > Bruke en forhåndsangitt utskriftsprofil (Windows)

Bruke en forhåndsangitt utskriftsprofil (Windows)

Utskriftsprofiler er forhåndsinnstillinger som er laget for å gi rask tilgang til utskriftskonfigurasjoner som brukes ofte.
  1. Velg utskriftskommandoen i programmet ditt.
  2. Velg Brother XXX-XXXX Printer (hvor XXX-XXXX er navnet på modellen din), og klikk deretter på utskriftsegenskapene eller preferanseknappen.
    Skriverdrivervinduet vises.
  3. Klikk på Utskriftsprofiler-kategorien.
    image
  4. Velg profilen din fra listen over utskriftsprofiler.
    Profilinnstillingene vises på venstre side av skriverdrivervinduet.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Hvis innstillingene er korrekte for utskriftsjobben din, klikk på OK.
    • For å endre innstillingene, gå tilbake til Grunnleggende- eller Avansert-kategorien, endre innstillinger og klikk deretter på OK.
    image

For å vise Utskriftsprofiler-kategorien foran på vinduet neste gang du skriver ut, velger du Vis alltid kategorien Utskriftsprofiler først.-avmerkingsboksen.