Opprett eller slett utskriftsprofilen (Windows)

Opptil 20 nye utskriftsprofiler med brukerdefinerte innstillinger.
  1. Velg utskriftskommandoen i programmet ditt.
  2. Velg Brother XXX-XXXX Printer (hvor XXX-XXXX er navnet på modellen din), og klikk deretter på utskriftsegenskapene eller preferanseknappen.
    Skriverdrivervinduet vises.
  3. Gjør ett av følgende:
    Opprette en ny utskriftsprofil:
    1. Klikk på Grunnleggende-fanen og Avansert-fanen, og konfigurer utskriftsinnstillingene du ønsker for den nye utskriftsprofilen.
    2. Klikk på Utskriftsprofiler-fanen.
    3. Klikk på Legg til profil.
      Dialogboksen Legg til profil vises.
    4. Skriv inn det nye profilnavnet i Navn-feltet.
    5. Klikk ikonet du ønsker å bruke for å representere denne profilen fra ikonlisten.
    6. Klikk på OK.
      Det nye utskriftsprofilnavnet legges til listen i Utskriftsprofiler-fanen.
    Slette en utskriftsprofil du har opprettet:
    1. Klikk på Utskriftsprofiler-fanen.
    2. Klikk på Slett profil.
      Dialogboksen Slett profil vises.
    3. Velg profilen som du vil slette.
    4. Klikk på Slett.
    5. Klikk på Ja.
    6. Klikk på Lukk.