Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Windows) > Endre standardinnstillingene for utskrift (Windows)

Endre standardinnstillingene for utskrift (Windows)

Når du endrer utskriftsinnstillingene i et program, gjelder endringene kun for dokumenter som skrives ut med dette programmet. Vil du endre utskriftsinnstillinger for alle Windows-programmer, må du konfigurere egenskapene for skriverdriveren.
  1. Gjør ett av følgende:
    • For Windows Server 2008

Klikk på image (Start)>Kontrollpanel>Maskinvare og lyd>Skrivere.

• For Windows 7 og Windows Server 2008 R2

Klikk på image (Start)>Enheter og skrivere.

• For Windows 8.1

Flytt musen til nedre høyre hjørne på skrivebordet. Når menylinjen vises, klikker du på Innstillinger og deretter på Kontrollpanel. I Maskinvare og lyd-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

• For Windows 10, Windows Server 2016 og Windows Server 2019

Klikk på image>Windows Systemverktøy>Kontrollpanel. I Maskinvare og lyd-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

• For Windows Server 2012

Flytt musen til nedre høyre hjørne på skrivebordet. Når menylinjen vises, klikker du på Innstillinger og deretter på Kontrollpanel. I Maskinvare-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

• For Windows Server 2012 R2

Klikk på KontrollpanelStart skjermen. I Maskinvare-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

2. Høyreklikk på Brother XXX-XXXX Printer-ikonet (der XXX-XXXX er navnet på modellen), og velg deretter Skriveregenskaper. Hvis skriverdriveralternativene vises, skal du velge skriverdriveren.
    Dialogboksen for skriveregenskaper vises.
  3. Klikk på kategorien Generelt, og deretter på Utskriftsinnstillinger eller Innstillinger.
    Skriverdriver-dialogboksen vises.
  4. Velg utskriftsinnstillingene du ønsker å bruke som standard for alle dine Windows-programmer.
  5. Klikk på OK.
  6. Lukk dialogboksen med skriveregenskaper.