Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Windows) > Skriv ut mer enn en side på et enkelt papirark (N i 1) (Windows)

Skriv ut mer enn en side på et enkelt papirark (N i 1) (Windows)

image
  1. Velg utskriftskommandoen i programmet ditt.
  2. Velg Brother XXX-XXXX Printer (hvor XXX-XXXX er navnet på modellen din), og klikk deretter på utskriftsegenskapene eller preferanseknappen.
    Skriverdrivervinduet vises.
  3. Klikk på Grunnleggende-fanen.
  4. I feltet Orientering velger du alternativet Stående eller Liggende for å angi retningen på utskriften.
    image

Hvis programmet inneholder en lignende innstilling, anbefaler vi at du angir retningen ved hjelp av programmet.

5. Klikk på Flersideutskrift-rullegardinmenyen og velg deretter 2 til 1-, 4 til 1-, 9 til 1- eller 16 til 1-alternativet.
  6. Klikk på Siderekkefølge-rullegardinmenyen, og velg deretter siderekkefølgen din.
  7. Klikk på Kantlinje-rullegardinmenyen, og velg deretter type kantlinje.
  8. Endre andre skriverinnstillinger ved behov.
  9. Klikk på OK, og fullfør deretter utskriften.