Fejlkoder i trådløs LAN-rapport

Relaterede modeller:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
BEMÆRK
Ved visse modeller kan den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

Hvis den trådløse LAN-rapport viser, at forbindelsen mislykkedes, skal du kontrollere fejlkoden på den udskrevne rapport, og se den tilsvarende vejledning i skemaet:

Fejlkode

Problem og anbefalede løsninger

TS-01

WLAN (Wi-Fi) er ikke aktiveret.

Tjek følgende punkter, og prøv at konfigurere din trådløse forbindelse igen:

• Aktiver WLAN-indstilling på din maskine.
  • Hvis der er tilsluttet et netværkskabel til din maskine, frakobl det.

TS-02

Din trådløse router/accesspoint kan ikke registreres.

Tjek følgende punkter, og prøv at konfigurere din trådløse forbindelse igen:

• Sørg for, at din trådløse router/accesspoint er tændt.
  • Placer midlertidigt din maskine tættere på den trådløse router/accesspoint, når du konfigurerer trådløs-indstillingerne.
  • Hvis din trådløse router/accesspoint bruger MAC-adressefiltrering, skal du bekræfte, at maskinens MAC-adresse er tilladt i filteret. Du kan finde MAC-adressen ved at udskrive rapporten for netværkskonfiguration.
  • Hvis du har indtastet netværksnavnet (SSID) og sikkerhedsoplysninger manuelt (godkendelsesmetode/krypteringsmetode), kan oplysningerne være ukorrekte. Tjek netværksnavnet og sikkerhedsoplysningerne igen, og genindtast de korrekte oplysninger.
  • Genstart din trådløse router/accesspoint. Hvis du ikke kan finde netværksnavnet (SSID) og sikkerhedsoplysninger, se i dokumentationen der fulgte med din trådløse router/accesspoint, eller kontakt routerfabrikanten, din systemadministrator eller internettjenesteleverandør.

TS-03

Indstillingerne du indtastede for det trådløse firmanetværk og sikkerhedsoplysningerne, kan være ukorrekte.

Tjek følgende punkter, og prøv at konfigurere din trådløse forbindelse igen:

• Bekræft følgende oplysninger:
    • Netværksnavnet (SSID) du valgte ved konfiguration af din maskine.
    • Sikkerhedsoplysningerne du valgte ved konfiguration af din maskine (så som godkendelsesmetode, krypteringsmetode eller bruger-id).

Hvis du fortsat ikke kan finde netværksnavnet (SSID) og sikkerhedsoplysningerne, se dokumentationen der fulgte med din trådløse router/accesspoint, eller kontakt routerfabrikanten, din systemadministrator eller internettjenesteleverandør.

TS-04

Din maskine understøtter ikke de metoder til godkendelse og kryptering, der bruges i den valgte trådløse router/accesspoint.

For infrastrukturtilstand (Mest anvendte)

Ændr metoderne til godkendelse og kryptering i den trådløse router/accesspoint. Din maskine understøtter følgende metoder til godkendelse og kryptering:

• WPA-Personal:

TKIP / AES

• WPA2-Personal:

TKIP / AES

• WPA3-Personal:

AES

• OPEN:

WEP / NONE (uden kryptering)

• Delt nøgle:

WEP

Hvis dit problem ikke blev løst, kan det netværksnavn (SSID) eller de sikkerhedsindstillinger, du indtastede, være ukorrekte. Tjek om alle trådløs-indstillinger til netværket, er korrekte for dit netværk.

TS-05

Netværksnavnet (SSID) og netværksnøglen (adgangskoden) er ukorrekte.

Tjek følgende punkter, og prøv at konfigurere din trådløse forbindelse igen:

• Bekræft netværksnavnet (SSID) og netværksnøglen (adgangskoden).
  • Hvis din netværksnøgle indeholder både store og små bogstaver, sørg for at de er indtastet korrekt.
  • Hvis du ikke kan finde netværksnavnet (SSID) og sikkerhedsoplysninger, se i dokumentationen der fulgte med din trådløse router/accesspoint, eller kontakt routerfabrikanten, din systemadministrator eller internettjenesteleverandør.
  • Hvis din trådløse router/accesspoint bruger WEP-kryptering med flere WEP-nøgler, skriv dem ned, og brug kun den første WEP-nøgle.

TS-06

Trådløs-sikkerhedsoplysningerne (godkendelsesmetode/krypteringsmetode/netværksnøgle (adgangskode)) er ukorrekte.

Tjek følgende punkter, og prøv at konfigurere din trådløse forbindelse igen:

• Bekræft netværksnøglen. Hvis din netværksnøgle indeholder både store og små bogstaver, sørg for at de er indtastet korrekt.
  • Bekræft om hvorvidt den indtastede godkendelsesmetode og godkendelsesmetoden eller krypteringsmetoden, der understøttes af den trådløse router/accesspoint, er den samme.
  • Når netværksnøglen, godkendelsesmetoden og krypteringsmetoden er bekræftet, genstart din trådløse router/accesspoint og maskinen.
  • Hvis Skjult tilstand på din trådløse router/accesspoint er slået, til skal du måske deaktivere den for at kunne tilslutte til det trådløse netværk.

Hvis du ikke kan finde netværksnavnet (SSID) og sikkerhedsoplysninger, se i dokumentationen der fulgte med din trådløse router/accesspoint, eller kontakt routerfabrikanten, din systemadministrator eller internettjenesteleverandør.

TS-07

Maskinen kan ikke registrere en trådløse router/accesspoint, der har WPS (Wi-Fi Protected Setup) aktiveret.

Tjek følgende punkter, og prøv igen:

• Se efter WPS-symbolet, der er vist på routeren/accesspointet, for at kontrollere om din trådløse router/accesspoint understøtter WPS. For flere oplysninger, se dokumentationen der fulgte med din trådløse router/accesspoint.
  • Hvis du vil konfigurere din trådløse forbindelse vha. WPS, skal du konfigurere både maskinen og den trådløse router/accesspoint. For flere oplysninger, se brugervejledningen.
  • Hvis du ikke ved, hvordan du konfigurerer din trådløse router/accesspoint til WPS, se dokumentationen der fulgte med din trådløse router/accesspoint, eller kontakt routerfabrikanten, din systemadministrator eller din internettjenesteleverandør.

TS-08

Der er registreret to eller flere trådløse routere eller accesspoints, der har WPS aktiveret.

Tjek følgende punkter, og prøv igen:

• Sørg for, at kun én trådløs router/accesspoint inden for dækningsområdet har WPS aktiveret, prøv derefter at tilslutte igen.
  • Prøv at tilslutte igen efter nogle få minutter for at undgå forstyrrelser fra andre accesspoints/routere.
image

Sådan kontrolleres de trådløse sikkerhedsoplysninger (SSID/godkendelsesmetode/krypteringsmetode, netværksnøgle) for WLAN accesspointet/routeren:

1. Standard-sikkerhedsindstillingerne findes muligvis på en label på WLAN- accesspointet/routeren. Producentens navn eller modelnr. på WLAN accesspointet/routeren kan muligvis indgå i standardsikkerhedsindstillingerne.
  2. Se den medfølgende dokumentation til det trådløse WLAN accesspoint/routeren for at få oplysninger om, hvordan du finder sikkerhedsindstillingerne.
  • Hvis WLAN accesspointet/routeren er indstillet til ikke at rundsende SSID, vil SSID'et ikke automatisk blive registreret. Du vil skulle angive SSID-navnet manuelt.
  • Netværksnøglen kan også kaldes adgangskode, sikkerhedsnøgle eller krypteringsnøgle.

Hvis du ikke kender SSID'et og de trådløse sikkerhedsindstillinger for dit WLAN accesspoint/router eller ikke ved, hvordan du ændrer konfigurationen, bedes du se den dokumentation, der fulgte med WLAN accesspointet/routeren, spørge producenten af accesspointet/routeren eller spørge din internetudbyder eller netværksadministrator.