Hjem > Fejlfinding > Netværksproblemer > Hvis du har problemer med maskinens netværk > Min maskine kan ikke udskrive via netværket

Min maskine kan ikke udskrive via netværket

BEMÆRK

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

Årsag Handling Interface
Din sikkerhedssoftware blokerer maskinens adgang til netværket.

Nogle sikkerhedsprogrammer vil muligvis blokere for adgangen uden at der vises en dialogboks med sikkerhedsadvarsel selv efter gennemført installation.

For at give adgang, se vejledningen til sikkerhedssoftwaren eller spørg softwareproducenten.

Kabelbaseret/trådløs

Din Brother-maskine blev ikke tildelt en tilgængelig IP-adresse.

• Kontroller IP-adressen og undernetmasken.

Kontrollér, at både IP-adresserne og undernetmaskerne til computeren og Brother-maskinen er korrekte og placeret på samme netværk.

For mere information om, hvordan du kontrollerer IP-adressen og undernetmasken, skal du bede din netværksadministrator.

• Windows

Kontroller IP-adressen og undernetmasken vha. Network Connection Repair Tool.

Kabelbaseret/trådløs
Et mislykket udskriftsjob er stadig i computerens udskriftskø.
  • Hvis et mislykket udskriftsjob stadig er i computerens udskriftskø, skal du slette det.
  • Du kan også dobbeltklikke på printerikonet i følgende mappe og annullere alle dokumenter:
    • Windows 11

Klik på image > Alle apps > Windows-værktøjer > Kontrolpanel. I Hardware og lyd-gruppen skal du klikke på Apparaten en printers weergeven.

• Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 og Windows Server 2022

Klik på image > Windows System > Kontrolpanel. Klik på Apparaten en printers weergeven i gruppen Hardware og lyd (Hardware).

• Windows Server 2012 R2

Klik på KontrolpanelStart-skærmen. I Hardware-gruppen skal du klikke på Vis enheder og printere.

• Windows Server 2012

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Indstil > Kontrolpanel, når menulinjen vises. I gruppen Hardware skal du klikke på Vis enheder og printere > Printer.

• Mac

Klik på Systemindstillinger > Printere & scannere.

Kabelbaseret/trådløs
Din maskine er ikke tilsluttet det trådløse netværk.

Udskriv WLAN-rapporten for at se fejlkoden i den udskrevne rapport.

imageimage Relaterede informationer: Udskriv WLAN-rapporten

Trådløs

Afinstaller driveren (Windows), og installer den igen, hvis du har kontrolleret og prøvet alt ovenstående, men maskinen stadig ikke kan udskrive.