Hjem > Fejlfinding > Netværksproblemer > Hvis du har problemer med maskinens netværk > Jeg kan ikke fuldføre konfigurationen af det trådløse netværk

Jeg kan ikke fuldføre konfigurationen af det trådløse netværk

Relaterede modeller:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
BEMÆRK

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

Sluk og tænd for den trådløse router. Prøv derefter at konfigurere de trådløse indstillinger igen. Følg vejledningen herunder, hvis du ikke kan løse problemet:

Undersøg problemet via WLAN-rapporten.

Årsag Handling Interface
Dine sikkerhedsindstillinger (SSID/Netværksnøgle) er ikke korrekte.
  • Bekræft sikkerhedsindstillingerne ved hjælp af Hjælp til trådløs opsætning (Windows). For at få flere oplysninger og downloade hjælpeprogrammet skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com.
  • Vælg og kontrollér, at du bruger de korrekte sikkerhedsindstillinger.
    • Se vejledningen til det trådløse accesspoint/routeren for at få oplysninger om, hvordan du finder sikkerhedsindstillingerne.
    • Producentens navn eller modelnr. på det trådløse accesspoint/routeren kan muligvis indgå i standardsikkerhedsindstillingerne.
    • Rådfør dig med producenten af accesspointet/routeren, din internetudbyder eller netværksadministrator.
Trådløs

Brother-maskinens MAC-adresse er ikke tilladt.

Kontrollér, at Brother-maskinens MAC-adresse er tilladt i filteret.

Du kan finde MAC-adressen på Brother-maskinens kontrolpanel.
Trådløs
Dit trådløse LAN-accesspoint/din trådløse LAN-router er i skjult tilstand (SSID rundsendes ikke).
  • Indtast det korrekte SSID eller netværksnøglen manuelt.
  • Kontrollér SSID’et eller netværksnøglen i den vejledning, der fulgte med det trådløse LANs accesspoint/router, og konfigurer det trådløse netværk igen.
Trådløs

Din maskine forsøger at oprette forbindelse til et 5 GHz Wi-Fi-netværk. Den aktuelle kanal, som er indstillet på dit trådløse LAN-accesspoint/din router, understøttes ikke.

Skift kanalen på dit trådløse LAN-accesspoint/din router til en kanal, der understøttes af din maskine.

1. Kontrollér, hvilke kanaler der understøttes af din maskine. Gå til support.brother.com/g/d/a5m6/, vælg din model, og klik derefter på Download for at få flere oplysninger.
  2. Kontrollér dit trådløse LAN-accesspoints/din routers kanalindstilling. Sørg for, at adgangspunktet/routeren er indstillet til en af kanalerne, der understøttes af din maskine, og at kanalindstillingen ikke er indstillet til ”Auto” eller ”Automatic” (automatisk). Se den vejledning, der følger med LAN-accesspointet/routeren, for at få flere oplysninger om ændring af kanalindstillingen.
  3. Prøv at tilslutte din maskine til Wi-Fi-netværket igen.
Trådløs
Dine sikkerhedsindstillinger (SSID/adgangskode) er ikke korrekte.
  • Kontroller SSID og adgangskode.
    • Når du konfigurerer netværket manuelt, vises SSID’et og adgangskoden på din Brother-maskine. Hvis din mobilenhed understøtter manuel konfiguration, vises SSID’et og adgangskoden på din mobilenheds skærm.
Wi-Fi Direct
Du bruger Android™ 4.0.

Hvis mobilenheden afbryder (ca. seks minutter efter at have anvendt Wi-Fi Direct), kan du prøve enkelttrykskonfiguration med WPS (anbefales) og indstille Brother-maskinen som gruppeejer.

Wi-Fi Direct

Din Brother-maskine er placeret for langt fra din mobilenhed.

Tag mobilenheden hen til Brother-maskinen, så der er omkring 1 meter mellem mobilenhed og maskine, når du konfigurerer Wi-Fi Direct-netværksindstillinger.

Wi-Fi Direct
Der er forhindringer (f.eks. vægge eller møbler) mellem maskinen og mobilenheden.

Flyt din Brother-maskine til et område uden forhindringer.

Wi-Fi Direct

Der er en trådløs computer, Bluetooth®-understøttet enhed, mikroovn eller digital trådløs telefon i nærheden af Brother-maskinen eller din mobilenhed.

Flyt andre enheder væk fra Brother-maskinen eller din mobilenhed.

Wi-Fi Direct

Du har kontrolleret og prøvet alt ovenstående, men Brother-maskinen kan stadig ikke fuldføre Wi-Fi Direct-konfigurationen.

• Sluk din Brother-maskine, og tænd den igen. Prøv derefter at konfigurere Wi-Fi Direct-indstillingerne igen.
  • Hvis du bruger din Brother-maskine som klient, skal du kontrollere, hvor mange enheder der er tilladt i det nuværende Wi-Fi Direct-netværk, og derefter kontrollere, hvor mange enheder der faktisk er tilsluttet.
Wi-Fi Direct
For Windows
Hvis din trådløse forbindelse er afbrudt, og du har forsøgt alt ovenstående, anbefaler vi, at du bruger Network Connection Repair Tool.