Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug af det trådløse netværk > Konfigurer maskinen til et trådløst netværk, når SSID'et ikke rundsendes

Konfigurer maskinen til et trådløst netværk, når SSID'et ikke rundsendes

Relaterede modeller:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
BEMÆRK

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

HL-L5210DW/HL-L6210DW

Før du konfigurerer din maskine, anbefaler vi, at du noterer indstillingerne for dit trådløse netværk. Du får brug for disse oplysninger, før du fortsætter med konfigurationen.

1. Kontroller de aktuelle indstillinger for det trådløse netværk, og skriv dem ned.
    Netværksnavn (SSID)

Authentication Method (Godkendelsesmetode) Krypteringstilstand Netværksnøgle
    Åbent system INGEN -
    WEP
    Delt nøgle WEP
    WPA/WPA2-PSK AES
    TKIP
    WPA3-SAE AES

F.eks.:

Netværksnavn (SSID)
    HELLO
    Authentication Method (Godkendelsesmetode) Krypteringstilstand Netværksnøgle
    WPA2-PSK AES 12345678
    image
    Hvis routeren bruger WEP-kryptering, skal du indtaste den første WEP-nøgle. Brother-maskinen understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [WLAN(WiFi)], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Find netværk], og tryk derefter på OK.
  5. Vælg Til, når [WLAN akt.?] vises.
    Dette starter guiden til trådløs konfiguration.
  6. Maskinen søger efter dit netværk og viser en liste over tilgængelige SSID'er. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [<Ny SSID>], og tryk derefter på OK.
  7. Indtast SSID-navnet, og tryk på OK.
  8. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede godkendelsesmetode, og tryk derefter på OK.
  9. Gør et af følgende:
    • Hvis du har valgt indstillingen [Åbent system], skal du trykke på image eller image for at vælge krypteringstypen [Ingen] eller [WEP] og derefter trykke på OK.

Hvis du har valgt krypteringstypen [WEP], skal du indtaste en WEP-nøgle og derefter trykke på OK.

• Hvis du har valgt indstillingen [Delt nøgle], skal du indtaste WEP-nøglen og trykke på OK.
    • Hvis du har valgt indstillingen [WPA-Personal], skal du trykke på image eller image for at vælge krypteringstypen [TKIP+AES] eller [AES] og derefter trykke på OK.

Indtast WPA-nøglen, og tryk på OK.

• Hvis du har valgt indstillingen [WPA3-SAE], skal du trykke på image eller image for at vælge krypteringstypen [AES] og derefter trykke på OK.

Indtast WPA-nøglen, og tryk på OK.

image
    Brother-maskinen understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
  10. Vælg [Ja] for at anvende indstillingerne.
  11. Maskinen forsøger at oprette forbindelse til den trådløse enhed, du har valgt.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet].

Du har nu gennemført konfigurationen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere de drivere og software, der er nødvendige/nødvendig for at bruge maskinen, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

Før du konfigurerer din maskine, anbefaler vi, at du noterer indstillingerne for dit trådløse netværk. Du får brug for disse oplysninger, før du fortsætter med konfigurationen.

1. Kontroller de aktuelle indstillinger for det trådløse netværk, og skriv dem ned.
    Netværksnavn (SSID)

Authentication Method (Godkendelsesmetode) Krypteringstilstand Netværksnøgle
    Åbent system INGEN -
    WEP
    Delt nøgle WEP
    WPA/WPA2-PSK AES
    TKIP
    WPA3-SAE AES

F.eks.:

Netværksnavn (SSID)
    HELLO
    Authentication Method (Godkendelsesmetode) Krypteringstilstand Netværksnøgle
    WPA2-PSK AES 12345678
    image
    Hvis routeren bruger WEP-kryptering, skal du indtaste den første WEP-nøgle. Brother-maskinen understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
  2. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[WLAN(WiFi)]>[Find WiFi-netværk].
  3. Tryk på [Ja], når [Aktiver WLAN?] vises.
    Dette starter guiden til trådløs opsætning. Tryk på [Nej] for at annullere.
  4. Maskinen søger efter dit netværk og viser en liste over tilgængelige SSID'er. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [<Ny SSID>].
  5. Tryk på [<Ny SSID>], og tryk derefter på [OK].
  6. Indtast SSID-navnet, og tryk på [OK].
  7. Vælg godkendelsesmetoden.
  8. Gør et af følgende:
    • Hvis du har valgt indstillingen [Åbent system], skal du trykke på [Ingen] eller [WEP].

Hvis du har valgt indstillingen [WEP] som krypteringstype, skal du indtaste WEP-nøglen og trykke på [OK].

• Hvis du har valgt indstillingen [Delt nøgle], skal du indtaste WEP-nøglen og trykke på [OK].
    • Hvis du har valgt indstillingen [WPA/WPA2-PSK], skal du trykke på [TKIP+AES] eller [AES].

Indtast WPA-nøglen, og tryk på [OK].

• Hvis du har valgt indstillingen [WPA3-SAE], skal du trykke på [AES].

Indtast WPA-nøglen, og tryk derefter på [OK].

image
    Brother-maskinen understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
  9. Maskinen forsøger at oprette forbindelse til den trådløse enhed, du har valgt.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet]. Tryk på [OK].

Du har nu gennemført konfigurationen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere de drivere eller det program, der er nødvendige/nødvendigt for at betjene maskinen, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.