Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug af det trådløse netværk > Konfiguration af maskinen til et trådløst virksomhedsnetværk

Konfiguration af maskinen til et trådløst virksomhedsnetværk

Relaterede modeller:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
BEMÆRK

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

HL-L5210DW/HL-L6210DW

Før du konfigurerer din maskine, anbefaler vi, at du noterer indstillingerne for dit trådløse netværk. Du får brug for disse oplysninger, før du fortsætter med konfigurationen.

1. Kontroller og noter de nuværende indstillinger for det trådløse netværk.
    Netværksnavn (SSID)

Authentication Method (Godkendelsesmetode) Krypteringstilstand Bruger-id Adgangskode
    EAP-FAST/NONE AES
    TKIP
    EAP-FAST/MS-CHAPv2 AES
    TKIP
    EAP-FAST/GTC AES
    TKIP
    PEAP/MS-CHAPv2 AES
    TKIP
    PEAP/GTC AES
    TKIP
    EAP-TTLS/CHAP AES
    TKIP
    EAP-TTLS/MS-CHAP AES
    TKIP
    EAP-TTLS/MS-CHAPv2 AES
    TKIP
    EAP-TTLS/PAP AES
    TKIP
    EAP-TLS AES -
    TKIP -

F.eks.:

Netværksnavn (SSID)
    HELLO
    Authentication Method (Godkendelsesmetode) Krypteringstilstand Bruger-id Adgangskode
    EAP-FAST/MS-CHAPv2 AES Brother 12345678
    image
    • Hvis du konfigurerer maskinen vha. EAP-TLS-godkendelse, skal du installere klientcertifikatet udstedt af et nøglecenter, før du kan starte konfigurationen. Kontakt din netværksadministrator vedrørende klientcertifikatet. Hvis du har installeret mere end ét certifikat, anbefaler vi, at du noterer navnet på det certifikat, du vil bruge.

• Hvis du kontrollerer maskinen vha. fællesnavnet for servercertifikatet, anbefaler vi, at du noterer fællesnavnet, før du starter konfigurationen. Kontakt din netværksadministrator vedrørende fællesnavnet for servercertifikatet.

2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [WLAN(WiFi)], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Find netværk], og tryk derefter på OK.
  5. Vælg Til, når [WLAN akt.?] vises.
    Dette starter guiden til trådløs konfiguration.
  6. Maskinen søger efter dit netværk og viser en liste over tilgængelige SSID'er. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [<Ny SSID>], og tryk derefter på OK.
  7. Indtast SSID-navnet, og tryk på OK.
  8. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede godkendelsesmetode, og tryk derefter på OK.
  9. Gør et af følgende:
    • Hvis du har valgt indstillingen [EAP-FAST], [PEAP] eller [EAP-TTLS], skal du trykke på image eller image for at vælge den interne godkendelsesmetode [NONE], [CHAP], [MS-CHAP], [MS-CHAPv2], [PAP] eller [GTC] og derefter trykke på OK.

image
      De tilgængelige, interne godkendelsesmetoder varierer afhængigt af godkendelsesmetoden.

Tryk på image eller image for at vælge krypteringstypen [TKIP+AES] eller [AES], og tryk derefter på OK.

Tryk på image eller image for at vælge verifikationsmetoden [Ingen Kontrol], [CA] eller [CA+Server-id], og tryk derefter på OK.

• Hvis du har valgt indstillingen [CA+Server-id], skal du indtaste et server-ID, bruger-ID og adgangskode (hvis krævet) og derefter trykke på OK for hver indstilling.
      • Hvis du har valgt andre indstillinger, skal du indtaste et bruger-id og en adgangskode og derefter trykke på OK for hver indstilling.
      image
      Hvis du ikke har importeret et CA-certifikat til maskinen, vises beskeden [Ingen Kontrol] på maskinen.
    • Hvis du har valgt indstillingen [EAP-TLS], skal du trykke på image eller image for at vælge krypteringstypen [TKIP+AES] eller [AES] og derefter trykke på OK.

Når der vises en liste over tilgængelige klientcertifikater på maskinen, skal du vælge det ønskede certifikat.

Tryk på image eller image for at vælge verifikationsmetoden [Ingen Kontrol], [CA] eller [CA+Server-id], og tryk derefter på OK.

• Hvis du har valgt indstillingen [CA+Server-id], skal du indtaste et server-id og bruger-id og derefter trykke på OK for hver indstilling.
      • Hvis du har valgt en af de andre indstillinger, skal du indtaste bruger-ID'et og derefter trykke på OK.
  10. Tryk på image for at anvende indstillingerne. Du kan annullere ved at trykke på image.
  11. Maskinen forsøger at oprette forbindelse til den trådløse enhed, du har valgt.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet].

Du har nu gennemført konfigurationen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere de drivere eller det program, der er nødvendige/nødvendigt for at betjene maskinen, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

Før du konfigurerer din maskine, anbefaler vi, at du noterer indstillingerne for dit trådløse netværk. Du får brug for disse oplysninger, før du fortsætter med konfigurationen.

1. Kontroller og noter de nuværende indstillinger for det trådløse netværk.
    Netværksnavn (SSID)

Authentication Method (Godkendelsesmetode) Krypteringstilstand Bruger-id Adgangskode
    EAP-FAST/NONE AES
    TKIP
    EAP-FAST/MS-CHAPv2 AES
    TKIP
    EAP-FAST/GTC AES
    TKIP
    PEAP/MS-CHAPv2 AES
    TKIP
    PEAP/GTC AES
    TKIP
    EAP-TTLS/CHAP AES
    TKIP
    EAP-TTLS/MS-CHAP AES
    TKIP
    EAP-TTLS/MS-CHAPv2 AES
    TKIP
    EAP-TTLS/PAP AES
    TKIP
    EAP-TLS AES -
    TKIP -

F.eks.:

Netværksnavn (SSID)
    HELLO
    Authentication Method (Godkendelsesmetode) Krypteringstilstand Bruger-id Adgangskode
    EAP-FAST/MS-CHAPv2 AES Brother 12345678
    image
    • Hvis du konfigurerer maskinen vha. EAP-TLS-godkendelse, skal du installere klientcertifikatet udstedt af et nøglecenter, før du kan starte konfigurationen. Kontakt din netværksadministrator vedrørende klientcertifikatet. Hvis du har installeret mere end ét certifikat, anbefaler vi, at du noterer navnet på det certifikat, du vil bruge.

• Hvis du kontrollerer maskinen vha. fællesnavnet for servercertifikatet, anbefaler vi, at du noterer fællesnavnet, før du starter konfigurationen. Kontakt din netværksadministrator vedrørende fællesnavnet for servercertifikatet.

2. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[WLAN(WiFi)]>[Find WiFi-netværk].
  3. Tryk på [Ja], når [Aktiver WLAN?] vises.
    Dette starter guiden til trådløs opsætning. Tryk på [Nej] for at annullere.
  4. Maskinen søger efter dit netværk og viser en liste over tilgængelige SSID'er. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [<Ny SSID>].
  5. Tryk på [<Ny SSID>], og tryk derefter på [OK].
  6. Indtast SSID-navnet, og tryk på [OK].
  7. Vælg godkendelsesmetoden.
  8. Gør et af følgende:
    • Hvis du har valgt indstillingen [EAP-FAST], [PEAP] eller [EAP-TTLS], skal du trykke på image eller image for at vælge den interne godkendelsesmetode [NONE], [CHAP], [MS-CHAP], [MS-CHAPv2], [GTC] eller [PAP].
      image
      Afhængigt af din godkendelsesmetode kan valgene for den indre godkendelsesmetode variere.

Vælg krypteringstype [TKIP+AES] eller [AES].

Vælg verifikationsmetoden [Ingen Kontrol], [CA] eller [CA + Server ID].

• Hvis du har valgt indstillingen [CA + Server ID], skal du indtaste et server-ID, bruger-ID og adgangskode (hvis krævet) og derefter trykke på [OK] for hver indstilling.
      • Hvis du har valgt andet, skal du indtaste et bruger-id og en adgangskode og derefter trykke på [OK] for hver indstilling.
      image
      Hvis du ikke har importeret et CA-certifikat til din maskine, viser maskinen [Ingen Kontrol].
    • Hvis du har valgt indstillingen [EAP-TTLS], skal du vælge krypteringsmetoden [TKIP+AES] eller [AES].

Når der vises en liste over tilgængelige klientcertifikater på maskinen, skal du vælge det ønskede certifikat.

Vælg verifikationsmetoden [Ingen Kontrol], [CA] eller [CA + Server ID].

• Hvis du har valgt indstillingen [CA + Server ID], skal du indtaste et server-id og bruger-id og derefter trykke på [OK] for hver indstilling.
      • Hvis du har valgt en af de andre indstillinger, skal du indtaste bruger-ID'et og derefter trykke på [OK].
  9. Maskinen forsøger at oprette forbindelse til den trådløse enhed, du har valgt.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet]. Tryk på [OK].

Du har nu gennemført konfigurationen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere de drivere eller det program, der er nødvendige/nødvendigt for at betjene maskinen, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.