Hjem > Fejlfinding > Netværksproblemer > Hvis du har problemer med maskinens netværk > Jeg vil kontrollere, at mine netværksenheder fungerer korrekt

Jeg vil kontrollere, at mine netværksenheder fungerer korrekt

BEMÆRK

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

Kontrol Handling Interface

Kontrollér, at Brother-maskinen, accesspointet/routeren eller netværkshubben er tændt.

Kontroller følgende:
  • Netledningen er tilsluttet korrekt, og Brother-maskinen er tændt.
  • Accesspointet/routeren eller hubben er tændt, og forbindelseslampen blinker.
  • Al beskyttende emballage er fjernet fra maskinen.
  • Tonerpatronen og tromleenheden er installeret korrekt.
  • Maskinen låg er helt lukket.
  • Papiret er lagt korrekt i papirbakken.
  • (For kabelbaserede netværk) Et netværkskabel er sluttet korrekt til Brother-maskinen og routeren eller hubben.
Kabelbaseret/trådløs
Kontroller Link Status i netværkskonfigurationsrapporten eller på siden med printerindstillinger.

Udskriv netværkskonfigurationsrapporten, og kontroller, at Ethernet Link Status eller Wireless Link Status er Link OK.

Kabelbaseret/trådløs

Kontrollér, at du kan ”pinge” Brother-maskinen fra din computer.

Ping Brother-maskinen fra din computer ved at bruge IP-adressen eller nodenavnet ved Windows-kommandoprompten eller Mac Terminal-programmet:

ping <ipaddress> eller <nodename>.

• Vellykket: Brother-maskinen fungerer korrekt og er tilsluttet det samme netværk som computeren.
  • Mislykket: Brother-maskinen er ikke tilsluttet det samme netværk som computeren.

Windows:

Spørg din administrator om IP-adresse og undernetmaskinen, og brug derefter reparationsværktøjet til netværksforbindelse.

Mac:

Kontroller, at IP-adressen og undernetmasken er konfigureret korrekt.

Kabelbaseret/trådløs

Kontrollér, at Brother-maskinen er tilsluttet det trådløse netværk.

Udskriv WLAN-rapporten for at se fejlkoden i den udskrevne rapport.

imageimage Relaterede informationer: Udskriv WLAN-rapporten

Trådløs

I den vejledning, der følger med det trådløse accesspoint/routeren, kan du finde oplysninger om SSID’et (netværksnavn) og netværksnøglen (adgangskode) og indstille dem korrekt, hvis du har kontrolleret og prøvet alt ovenstående.