Hjem > Fejlfinding > Problemer med AirPrint

Problemer med AirPrint

BEMÆRK
Ved visse modeller kan den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

Problemer

Forslag

Min maskine findes ikke på listen over printere.

Kontroller, at maskinen er tændt.

Sørg for, at din maskine og din mobilenhed eller Mac er tilsluttet til det samme netværk.

Flyt mobilenheden tættere på det trådløse accesspoint/routeren eller på maskinen.

Jeg kan ikke udskrive.

Kontroller, at maskinen er tændt.

Sørg for, at din maskine og din mobilenhed eller Mac er tilsluttet til det samme netværk.

Jeg prøver at udskrive flersidede dokumenter fra en iOS-enhed, men KUN den første side udskrives.

Sørg for, at du kører den seneste OS-version.