Hjem > Fejlfinding > Andre problemer

Andre problemer

Problemer Forslag

Maskinen vil ikke tænde.

Ugunstige betingelser for strømkilden (f.eks. et lynnedslag eller en spændingsbølge) kan have udløst maskinens integrerede sikkerhedsmekanismer. Tag netledningen ud. Vent i ti minutter. Sæt derefter strømkablet i, og tryk på image for at tænde maskinen.

Hvis problemet ikke er løst, og du bruger en strømafbryder, skal du frakoble den for at sikre, at den ikke er problemet. Sæt maskinens netledning direkte til en anden stikkontakt, der med sikkerhed fungerer. Hvis der stadig ikke er strøm, så prøv en anden nedledning.

Maskinen kan ikke udskrive EPS-data, der indeholder binære data, med BR-Script3-printerdriveren.

(Windows)

For at udskrive EPS-data skal du gøre følgende:

1. Windows 11:

Klik på image > Alle apps > Windows-værktøjer > Kontrolpanel. I Hardware og lyd-gruppen skal du klikke på Apparaten en printers weergeven.

For Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 og Windows Server 2022:

Klik på image > Windows System > Kontrolpanel. I Hardware og lyd (Hardware)-gruppen skal du klikke på Apparaten en printers weergeven.

Windows Server 2012:

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Indstil > Kontrolpanel, når menulinjen vises. I Hardware-gruppen skal du klikke på Vis enheder og printere.

For Windows Server 2012 R2:

Klik på Kontrolpanel på skærmen Start. I Hardware-gruppen skal du klikke på Vis enheder og printere.

2. Højreklik på ikonet for din model med BR-Script3 i navnet, og vælg Printeregenskaber.

image
    Hvis din model med BR-Script3 i navnet ikke vises, skal du højreklikke på din models ikon, vælge Printeregenskaber og derefter vælge din model med BR-Script3 i navnet.
  3. Vælg TBCP (Tagged Binary Communication Protocol) i Output-protokol i fanen Enhedsindstillinger.

Brother-softwaren kan ikke installeres.

(Windows)

Hvis sikkerhedssoftwarens advarsel vises på computerskærmen under installation, skal du ændre sikkerhedssoftwarens indstillinger for at tillade, at konfigurationsprogrammet til Brother-produktet eller et andet program kan køre.

(Mac)

Hvis du bruger et firewall-, antispyware- og/eller antivirusprogram, skal du midlertidigt deaktivere det og derefter installere Brother-softwaren.