Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Oversigt over AirPrint

Oversigt over AirPrint

AirPrint er en udskrivningsløsning for Apple-operativsystemer, der giver dig mulighed for at udskrive fotos, e-mail, websider og dokumenter fra din iPad, iPhone, iPod touch og Mac-computer, uden du behøver at installere en driver.

Se Apples websted for at få flere oplysninger.

image

Anvendelse af mærket Works with Apple betyder, at et tilbehør er designet til at fungere specifikt med den teknologi, der identificeres i mærket, og at udvikleren har certificeret, at tilbehøret lever op til Apple-standarderne for ydeevne.