Hjem > Fejlfinding > Netværksproblemer > Brug reparationsværktøjet til netværksforbindelse (Windows)

Brug reparationsværktøjet til netværksforbindelse (Windows)

Brug reparationsværktøjet til netværksforbindelse til at rette Brother-maskinens netværksindstillinger. Det tildeler den korrekte IP-adresse og undernetmaske.
Kontroller, at maskinen er tændt og forbundet til det samme netværk som din computer.
  1. Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis det ikke allerede markeret).
  2. Klik på Værktøjer i venstre navigationslinje, og klik derefter på Reparationsværktøj til netværkstilslutning.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
  4. Kontroller diagnosen ved at udskrive netværkskonfigurationsrapporten eller siden med printerindstillinger.
    image

Reparationsværktøj til netværkstilslutning starter automatisk, hvis du vælger indstillingen Aktiver reparationsværktøj til tilslutning i Status Monitor. Højreklik på skærmen Status Monitor, og klik derefter på Andre indstillinger>Aktiver reparationsværktøj til tilslutning. Dette anbefales ikke, hvis netværksadministratoren har indstillet IP-adresse til Statisk, da denne funktion automatisk ændrer IP-adressen.

Hvis den korrekte IP-adresse og undernetmaske stadig ikke er tildelt selv efter brug af værktøjet til netværksreparation, skal du bede netværksadministratoren om disse oplysninger.