Hjem > Fejlfinding > Netværksproblemer > Fejlmeddelelser

Fejlmeddelelser

De mest almindelige fejlmeddelelser vises i tabellen.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

Fejlmeddelelser
Årsag
Handling

Maksimumsgrænse for forbundne enheder er nået.

Tryk på OK

Der er allerede tilsluttet fire mobilenheder til Wi-Fi Direct-netværket, når Brother-maskinen er gruppeejer.

Når du har afbrudt den aktuelle forbindelse mellem Brother-maskinen og en anden mobilenhed, skal du forsøge at konfigurere indstillingerne for Wi-Fi Direct igen. Du kan kontrollere forbindelsens status ved at udskrive en netværkskonfigurationsrapport.

Godkendelsesfejl, kontakt din administrator.

Din godkendelsesindstilling for funktionen Gem udskriftslog på netværk er ikke korrekt.

• Kontroller, at Username (Brugernavn) og Password (Adgangskode) under Authentication Setting er korrekt. Hvis brugernavnet er en del af et domæne, skal du indtaste brugernavnet med et af følgende formater: bruger@domæne eller domæne\bruger.
  • Kontroller, at indstillingerne for SNTP-tidsserveren er konfigureret korrekt, så tidsoplysningerne svarer til de tidsoplysninger, der bruges til godkendelse af Kerberos eller NTLMv2.
Tilslutningsfejl

Der er andre enheder, der forsøger at oprette forbindelse til Wi-Fi Direct-netværket på samme tid.

Kontroller, at ingen enheder forsøger at oprette forbindelse til Wi-Fi Direct-netværket, og forsøg derefter igen at konfigurere indstillingerne for Wi-Fi Direct.

Forbindelsesfejl

Brother-maskinen og din mobilenhed kan ikke kommunikere under Wi-Fi Direct-netværkskonfigurationen.

• Flyt mobilenheden tættere på din Brother-maskine.
  • Flyt din Brother-maskine og mobilenheden til et sted, hvor der ikke er hindringer.
  • Hvis du bruger PIN-metoden for WPS, skal du kontrollere, at du har indtastet den korrekte PIN-kode.
Fil adgangsfejl, kontakt din administrator.

Brother-maskinen kan ikke åbne destinationsmappen for funktionen Gem udskriftslog på netværk.

• Kontroller, at destinationsmappenavnet er korrekt.
  • Kontroller, at der kan skrives til destinationsmappen.
  • Kontroller, at udskriftslogfilen ikke er låst. Kontakt i så fald din netværksadministrator.
Log adgangsfejl

Du har i webbaseret administration valgt indstillingen Cancel Print (Annuller udskrivning) i Error Detection Setting (Fejlregistreringsindstilling) i Store Print Log to Network (Gem udskriftslog til netværk).

Vent i ca. 60 sekunder, indtil denne besked forsvinder fra på displayet.

Ingen enhed

Under konfiguration af Wi-Fi Direct-netværket kan Brother-maskinen ikke finde din mobilenhed.

• Kontroller, at maskinen og mobilenheden er indstillet til tilstanden Wi-Fi Direct.
  • Flyt mobilenheden tættere på din Brother-maskine.
  • Flyt din Brother-maskine og mobilenheden til et sted, hvor der ikke er hindringer.
  • Hvis du konfigurerer Wi-Fi Direct-netværket manuelt, skal du kontrollere, at du har indtastet den korrekte adgangskode.
  • Hvis din mobilenhed har en konfigurationsside til hentning af en IP-adresse, skal du kontrollere, at mobilenhedens IP-adresse er konfigureret via DHCP.
Server-timeout, kontakt din administrator.

Brother-maskinen kan ikke oprette forbindelse til serveren for funktionen Gem udskriftslog på netværk.

• Kontroller, at serveradressen er korrekt.
  • Kontroller, at serveren er tilsluttet netværket.
  • Kontroller, at maskinen er tilsluttet netværket.

Brother-maskinen kan ikke oprette forbindelse til LDAP-serveren.

• Kontroller, at serveradressen er korrekt.
  • Kontroller, at serveren er tilsluttet netværket.
  • Kontroller, at maskinen er tilsluttet netværket.

Brother-maskinen kan ikke oprette forbindelse til Active Directory-serveren.

• Kontroller, at serveradressen er korrekt.
  • Kontroller, at serveren er tilsluttet netværket.
  • Kontroller, at maskinen er tilsluttet netværket.
Forkert dato&tid, kontakt din administrator.

Brother-maskinen henter ikke tidsoplysningerne fra SNTP-tidsserveren.

• Kontroller, at indstillingerne for at få adgang til SNTP-tidsserveren er konfigureret korrekt i Web Based Management.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

Fejlmeddelelser
Årsag
Handling
Det maksimale antal enheder er allerede tilsluttet via Wi-Fi Direct. Tryk på [OK].

Der er allerede tilsluttet fire mobilenheder til Wi-Fi Direct-netværket, når Brother-maskinen er gruppeejer.

Når du har afbrudt den aktuelle forbindelse mellem Brother-maskinen og en anden mobilenhed, skal du forsøge at konfigurere indstillingerne for Wi-Fi Direct igen. Du kan kontrollere forbindelsens status ved at udskrive en netværkskonfigurationsrapport.

imageimage Relaterede informationer: Udskriv netværkskonfigurationsrapporten

Godkendelsesfejl, kontakt din administrator.

Din godkendelsesindstilling for funktionen Gem udskriftslog på netværk er ikke korrekt.

• Kontroller, at Username (Brugernavn) og Password (Adgangskode) under Authentication Setting er korrekt. Hvis brugernavnet er en del af et domæne, skal du indtaste brugernavnet med et af følgende formater: bruger@domæne eller domæne\bruger.
  • Kontroller, at indstillingerne for SNTP-tidsserveren er konfigureret korrekt, så tidsoplysningerne svarer til de tidsoplysninger, der bruges til godkendelse af Kerberos eller NTLMv2.
Kontroller bruger-id og adgangskode.

Kerberos-godkendelsesfejlen.

Kontroller, at du har indtastet et korrekt brugernavn og en korrekt adgangskode for Kerberos-serveren. Kontakt din netværksadministrator for at få flere oplysninger om Kerberos-serverens indstillinger.

DNS-serverkonfigurationen er ikke korrekt.

Kontakt din netværksadministrator for at få oplysninger om indstillingerne for DNS-serveren.

Brother-maskinen kan ikke oprette forbindelse til Kerberos-serveren.

Kontakt din netværksadministrator for at få oplysninger om indstillingerne for Kerberos-serveren.

Tilslutningsfejl

Der er andre enheder, der forsøger at oprette forbindelse til Wi-Fi Direct-netværket på samme tid.

Kontroller, at ingen enheder forsøger at oprette forbindelse til Wi-Fi Direct-netværket, og forsøg derefter igen at konfigurere indstillingerne for Wi-Fi Direct.

Forbind. fejl

Brother-maskinen og din mobilenhed kan ikke kommunikere under Wi-Fi Direct-netværkskonfigurationen.

• Flyt mobilenheden tættere på din Brother-maskine.
  • Flyt din Brother-maskine og mobilenheden til et sted, hvor der ikke er hindringer.
Filadgangsfejl, kontakt din administrator.

Brother-maskinen kan ikke åbne destinationsmappen for funktionen Gem udskriftslog på netværk.

• Kontroller, at destinationsmappenavnet er korrekt.
  • Kontroller, at der kan skrives til destinationsmappen.
  • Kontroller, at udskriftslogfilen ikke er låst. Kontakt i så fald din netværksadministrator.
Log adgangsfejl

Du har i webbaseret administration valgt indstillingen Cancel Print (Annuller udskrivning) i Error Detection Setting (Fejlregistreringsindstilling) i Store Print Log to Network (Gem udskriftslog til netværk).

Vent i ca. 60 sekunder, indtil denne besked forsvinder fra på displayet.

Ingen enhed

Under konfiguration af Wi-Fi Direct-netværket kan Brother-maskinen ikke finde din mobilenhed.

• Kontroller, at maskinen og mobilenheden er indstillet til tilstanden Wi-Fi Direct.
  • Flyt mobilenheden tættere på din Brother-maskine.
  • Flyt din Brother-maskine og mobilenheden til et sted, hvor der ikke er hindringer.
  • Hvis du konfigurerer Wi-Fi Direct-netværket manuelt, skal du kontrollere, at du har indtastet den korrekte adgangskode.
  • Hvis din mobilenhed har en konfigurationsside til hentning af en IP-adresse, skal du kontrollere, at mobilenhedens IP-adresse er konfigureret via DHCP.
Server-timeout, kontakt din administrator.

Brother-maskinen kan ikke oprette forbindelse til serveren for funktionen Gem udskriftslog på netværk.

• Kontroller, at serveradressen er korrekt.
  • Kontroller, at serveren er tilsluttet netværket.
  • Kontroller, at maskinen er tilsluttet netværket.
Server-timeout

Brother-maskinen kan ikke oprette forbindelse til LDAP-serveren.

• Kontroller, at serveradressen er korrekt.
  • Kontroller, at serveren er tilsluttet netværket.
  • Kontroller, at maskinen er tilsluttet netværket.

Brother-maskinen kan ikke oprette forbindelse til Active Directory-serveren.

• Kontroller, at serveradressen er korrekt.
  • Kontroller, at serveren er tilsluttet netværket.
  • Kontroller, at maskinen er tilsluttet netværket.
Forkert dato og tid, kontakt din administrator.

Brother-maskinen henter ikke tidsoplysningerne fra SNTP-tidsserveren.

• Kontroller, at indstillingerne for at få adgang til SNTP-tidsserveren er konfigureret korrekt i Web Based Management.
Intern fejl

Brother-maskinens LDAP-protokol er deaktiveret.

Bekræft din godkendelsesmetode, og aktiver derefter den nødvendige protokolindstilling i webbaseret administration.

Brother-maskinens CIFS-protokol er deaktiveret.