Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug af det trådløse netværk > Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med brug af konfigurationsguiden på maskinens kontrolpanel

Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med brug af konfigurationsguiden på maskinens kontrolpanel

Relaterede modeller:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
BEMÆRK

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

HL-L5210DW/HL-L6210DW

Før du konfigurerer din maskine, anbefaler vi, at du noterer indstillingerne for dit trådløse netværk. Du får brug for disse oplysninger, før du fortsætter med konfigurationen.

1. Tjek og optag de aktuelle trådløse netværksindstillinger på computeren, du tilslutter.
    Netværksnavn (SSID)

Netværksnøgle

F.eks.:

Netværksnavn (SSID)
    HELLO
    Netværksnøgle
    12345
    image
    • Dit access point/router kan understøtte brugen af flere WEP-nøgler, men din Brother-maskine understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
    • Hav dit SSID (netværksnavn) og din netværksnøgle (adgangskode) klar, hvis du har brug for hjælp under konfigurationen, og du ønsker at kontakte Brother Support. Vi kan ikke hjælpe dig med at finde denne information.
    • Hvis du ikke er bekendt herom (SSID og netværksnøgle), kan du ikke fortsætte konfigurationen af den trådløse forbindelse.
      Hvor kan jeg finde disse oplysninger?
      • Tjek dokumentation, der følger med din trådløse router.
      • Den første SSID kan være enten fabrikantens navn eller navnet på modellen.
      • Hvis du ikke er bekendt med sikkerhedsoplysningerne, skal du kontakte fabrikanten af routeren, din systemadministrator eller din internetudbyder.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [WLAN(WiFi)], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Find netværk], og tryk derefter på OK.
  5. Vælg Til, når [WLAN akt.?] vises.
    Dette starter guiden til trådløs konfiguration.
  6. Maskinen søger efter dit netværk og viser en liste over tilgængelige SSID'er. Når der vises en liste over SSID'er, skal du trykke på image eller image for at vælge det ønskede SSID.
  7. Tryk på OK.
  8. Gør et af følgende:
    • Hvis du bruger en godkendelses- og krypteringsmetode, der kræver en netværksnøgle, skal du indtaste den netværksnøgle, du skrev ned i første trin.

Indtast nøglen, og tryk derefter på OK for at anvende indstillingerne.

Vælg [Ja] for at anvende indstillingerne.

• Hvis din godkendelsesmetode er Open System og krypteringsmetoden er Ingen, skal du gå videre til næste trin.
  9. Maskinen forsøger at oprette forbindelse til den trådløse enhed, du har valgt.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet].

Du har nu gennemført konfigurationen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere de drivere og software, der er nødvendige/nødvendig for at bruge maskinen, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

Før du konfigurerer din maskine, anbefaler vi, at du noterer indstillingerne for dit trådløse netværk. Du får brug for disse oplysninger, før du fortsætter med konfigurationen.

1. Tjek og optag de aktuelle trådløse netværksindstillinger på computeren, du tilslutter.
    Netværksnavn (SSID)

Netværksnøgle (adgangskode)

F.eks.:

Netværksnavn (SSID)
    HELLO
    Netværksnøgle (adgangskode)
    12345
    image
    • Dit access point/router kan understøtte brugen af flere WEP-nøgler, men din Brother-maskine understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
    • Hav dit SSID (netværksnavn) og din netværksnøgle (adgangskode) klar, hvis du har brug for hjælp under konfigurationen, og du ønsker at kontakte Brother Support. Vi kan ikke hjælpe dig med at finde denne information.
    • Hvis du ikke er bekendt herom (SSID og netværksnøgle), kan du ikke fortsætte konfigurationen af den trådløse forbindelse.
      Hvor kan jeg finde disse oplysninger?
      • Tjek dokumentation, der følger med din trådløse router.
      • Den første SSID kan være enten fabrikantens navn eller navnet på modellen.
      • Hvis du ikke er bekendt med sikkerhedsoplysningerne, skal du kontakte fabrikanten af routeren, din systemadministrator eller din internetudbyder.
  2. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[WLAN(WiFi)]>[Find WiFi-netværk].
  3. Tryk på [Ja], når [Aktiver WLAN?] vises.
    Dette starter guiden til trådløs opsætning. Tryk på [Nej] for at annullere.
  4. Maskinen søger efter dit netværk og viser en liste over tilgængelige SSID'er.
    Der vises en liste over SSID'er, tryk på image eller image for at vise det SSID, du vil oprette forbindelse til, og tryk derefter på SSID'et.
  5. Tryk på [OK].
  6. Gør et af følgende:
    • Hvis du bruger en metode til godkendelse og kryptering, der kræver en netværksnøgle, skal du indtaste den netværksnøgle, du skrev ned i første trin.

Når du har indtastet alle tegnene, skal du trykke på [OK].

• Hvis din godkendelsesmetode er Open System og krypteringsmetoden er Ingen, skal du gå videre til næste trin.
  7. Maskinen forsøger at oprette forbindelse til den trådløse enhed, du har valgt.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet]. Tryk på [OK].

Du har nu gennemført konfigurationen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere de drivere eller det program, der er nødvendige/nødvendigt for at betjene maskinen, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.