Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug af det trådløse netværk > Konfiguration af maskinen til et trådløst netværk ved hjælp af guiden til konfiguration fra din computer

Konfiguration af maskinen til et trådløst netværk ved hjælp af guiden til konfiguration fra din computer

Relaterede modeller:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
BEMÆRK

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

1. Download installationsprogrammet fra siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.
  2. Start installationsprogrammet, og følg derefter vejledningen på skærmen.
  3. Vælg Trådløs netværkstilslutning (Wi-Fi) eller Trådløs netværkstilslutning (Wi-Fi) (tilbehør), og klik derefter på Næste .
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Konfigurationen af det trådløse netværk er nu færdig.