Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug af det trådløse netværk > Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med éttryks-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med éttryks-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Relaterede modeller:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
BEMÆRK

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

Hvis det trådløse accesspoint/routeren understøtter WPS (PBC: Push Button Configuration), kan du bruge WPS fra maskinens kontrolpanelmenu til at konfigurere dine trådløse netværksindstillinger.

HL-L5210DW/HL-L6210DW

1. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [WLAN(WiFi)], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [WPS/Tryk knap], og tryk derefter på OK.
  4. Vælg Til, når [WLAN akt.?] vises.
    Dette starter guiden til trådløs konfiguration.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet].

Du har nu gennemført konfigurationen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere de drivere og software, der er nødvendige/nødvendig for at bruge maskinen, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[WLAN(WiFi)]>[WPS/Tryk knap].
  2. Tryk på [Ja], når [Aktiver WLAN?] vises.
    Dette starter guiden til trådløs opsætning. Tryk på [Nej] for at annullere.
  3. Når touchskærmen viser [Start WPS på dit trådløse adgangspunkt/router, og tryk på [OK].], skal du trykke på knappen WPS på det trådløse accesspoint eller routeren. Tryk derefter på [OK] på maskinen. Maskinen registrerer automatisk det trådløse accesspoint/routeren og forsøger at oprette forbindelse til dit trådløse netværk.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet]. Tryk på [OK].

Du har nu gennemført konfigurationen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere de drivere og software, der er nødvendige/nødvendig for at bruge maskinen, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.