Home > Problemen oplossen > Fout- en onderhoudsmeldingen > Faxberichten of het faxjournaal overzetten > Het faxjournaal naar een ander faxapparaat overzetten

Het faxjournaal naar een ander faxapparaat overzetten

U kunt de faxoverdrachtmodus alleen activeren als uw stations-ID is ingesteld.

MFC-J4340DW

1. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen) om de fout tijdelijk te wissen.
  2. Druk op Settings (Instellingen).
  3. Druk op image of image om uw selecties te maken:
    1. Selecteer [Service]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Dataoverdracht]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Rapporttransfer]. Druk op OK.
  4. Voer het faxnummer in waarnaar het faxjournaal moet worden doorgestuurd.
  5. Druk op Mono Start.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image om de fout tijdelijk te wissen.
  2. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Service]>[Dataoverdracht]>[Rapporttransfer].
  3. Voer het faxnummer in waarnaar het faxjournaal moet worden doorgestuurd.
  4. Druk op [Fax start].