Faxberichten naar uw computer overzetten

U kunt de faxen in het geheugen van het apparaat naar uw computer overzetten.

MFC-J4340DW

1. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen) om de fout tijdelijk te wissen.
  2. Controleer of de Brother-software en drivers op uw computer zijn geïnstalleerd en schakel vervolgens PC-FAX Ontvangen op uw computer in.
  3. Start image (Brother Utilities), klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd).
  4. Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Ontvangen.
  5. Lees en bevestig de instructies op uw computer.
    Faxen in het geheugen van het apparaat worden automatisch naar uw computer verzonden.
    image

Wanneer faxen in het geheugen naar uw computer worden verzonden:

Zorg ervoor dat u [PC-Fax ontv.] op het apparaat hebt ingesteld.

Druk op image of image om [Backup Print: Aan] of [Backup Print: Uit] te selecteren. Druk op OK.

Als er zich faxen in het geheugen van het apparaat bevinden wanneer u PC-Fax Ontvangen instelt, wordt u via het LCD-scherm gevraagd of u de faxen naar uw computer wilt overbrengen.

Druk op image om alle faxen in het geheugen naar uw computer over te brengen.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image om de fout tijdelijk te wissen.
  2. Controleer of de Brother-software en drivers op uw computer zijn geïnstalleerd en schakel vervolgens PC-FAX Ontvangen op uw computer in.
  3. Start image (Brother Utilities), klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd).
  4. Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Ontvangen.
  5. Lees en bevestig de instructies op uw computer.
    Faxen in het geheugen van het apparaat worden automatisch naar uw computer verzonden.
    image

Wanneer faxen in het geheugen naar uw computer worden verzonden:

Zorg ervoor dat u [PC-Fax ontv.] op het apparaat hebt ingesteld.

Als er zich faxen in het geheugen van het apparaat bevinden wanneer u PC-Fax Ontvangen instelt, wordt u via het touchscreen gevraagd of u de faxen naar uw computer wilt overbrengen.

Als Faxvoorbeeld is uitgeschakeld, wordt u gevraagd of u reservekopieën wilt afdrukken.

Druk op [Ja] om alle faxen in het geheugen naar uw computer over te brengen.