Faxberichten naar een ander apparaat overzetten

U kunt de faxoverdrachtmodus alleen activeren als uw stations-ID is ingesteld.

MFC-J4340DW

1. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen) om de fout tijdelijk te wissen.
  2. Druk op Settings (Instellingen).
  3. Druk op image of image om uw selecties te maken:
    1. Selecteer [Service]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Dataoverdracht]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Fax overdracht (Faxoverdracht)]. Druk op OK.
  4. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Als [Geen dataopslag] op het LCD-scherm wordt weergegeven, zijn er geen faxen meer in het geheugen van het apparaat.

Druk op image en vervolgens op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

• Voer het faxnummer in waarnaar de faxen moeten worden doorgestuurd.
  5. Druk op Mono Start.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image om de fout tijdelijk te wissen.
  2. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Service]>[Dataoverdracht]>[Fax overdracht (Faxoverdracht)].
  3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als op het touchscreen [Geen dataopslag] wordt weergegeven, zijn er geen faxen meer in het geheugen van het apparaat.

Druk op [Sluiten] en vervolgens op image.

• Voer het faxnummer in waarnaar de faxen moeten worden doorgestuurd.
  4. Druk op [Fax start].