Home > Problemen oplossen > Fout- en onderhoudsmeldingen > Faxberichten of het faxjournaal overzetten

Faxberichten of het faxjournaal overzetten

Als het volgende op het LCD-scherm wordt weergegeven:

• [Kan niet reinigen XX]
  • [Kan niet initialiseren XX]
  • [Kan niet starten XX]
  • [Afdruk. onmog. XX]
  • [Kan niet scannen XX]

In dat geval raden wij u aan om de faxen naar een ander faxapparaat of naar uw computer over te zetten.

imageimage Verwante informatie: Faxberichten naar een ander apparaat overzetten

imageimage Verwante informatie: Faxberichten naar uw computer overzetten

U kunt ook het faxjournaal overzetten om te controleren of er faxen zijn die u moet overzetten.

imageimage Verwante informatie: Het faxjournaal naar een ander faxapparaat overzetten