Home > Problemen oplossen > Uw apparaat resetten > Overzicht van de resetfuncties

Overzicht van de resetfuncties

BELANGRIJK
(MFC-J4340DW)

Wanneer u het apparaat reset, worden de in het geheugen opgeslagen faxen mogelijk verwijderd. Voordat u het apparaat reset kunt u de faxen overdragen naar een computer of ander faxapparaat, zodat belangrijke berichten niet verloren gaan.

De volgende resetfuncties zijn beschikbaar:

1. [Apparaat resetten]

Hiermee kunt u apparaatinstellingen die u hebt veranderd weer herstellen.

Het adresboek, faxrapporten en de oproepgeschiedenis blijven behouden.

2. [Netwerk]

U kunt de fabrieksinstellingen van de afdrukserver resetten (inclusief wachtwoord en IP-adresgegevens).

3. [Adresboek en fax]

Met de functie Adresboek en fax kunt u de volgende instellingen herstellen:

• Adresboek en Groepen instellen
    • Geprogrammeerde faxtaken in het geheugen (MFC-J4440DW/MFC-J4540DW)

Tijdklok en Verzamelen

• Stations-ID

Naam en Faxnummer

• Opties voor geheugenontvangst (MFC-J4440DW/MFC-J4540DW)

Fax doorzenden

• Rapport

Verzendrapport, Adresboek en Fax Journaal

• Overzicht

Nummerweergavegeschiedenis en Uitgaand Gesprek

• Faxen in het geheugen
  4. [Alle instellingen]

Gebruik de resetfunctie voor de instellingen om alle instellingen van het apparaat te resetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.

Wij raden u ten zeerste aan om deze functie uit te voeren wanneer u het apparaat wegdoet.

image

(MFC-J4440DW/MFC-J4540DW)

Ontkoppel de interfacekabel voordat u [Netwerk] of [Alle instellingen] selecteert.