Home > Faxen > Faxen ontvangen > Stel Fax waarnemen in

Stel Fax waarnemen in

Als Fax waarnemen Aan is: Het apparaat kan faxen automatisch ontvangen, zelfs als u de oproep beantwoordt. Wanneer op het LCD-scherm een melding verschijnt dat een fax wordt ontvangen of wanneer u gepiep hoort op de telefoonlijn, legt u de hoorn weer neer. Uw apparaat doet de rest.

Als Fax waarnemen Uit is: Wanneer u bij het apparaat in de buurt bent en een faxoproep beantwoordt door de hoorn op te nemen, drukt u op de Start-knop en selecteert u vervolgens [Ontvangen] om de fax te ontvangen. Als u de oproep op een tweede of extern toestel hebt beantwoord, drukt u op *51.

image
  • Als Fax waarnemen is ingesteld op [Aan], maar uw apparaat de faxoproep niet overneemt wanneer u de hoorn van een tweede of extern toestel opneemt, moet u de code voor activeren op afstand intoetsen: *51.
  • Als u faxen verzendt vanaf een computer op dezelfde telefoonlijn en deze faxen door het apparaat worden onderschept, stelt u Fax Waarnemen in op [Uit].

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Fax]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Ontvangstmenu]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Fax Waarnemen]. Druk op OK.
    4. Selecteer [Aan] (of [Uit]). Druk op OK.
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[Fax Waarnemen].
  2. Druk op [Aan] (of [Uit]).
  3. Druk op image.