Codes op afstand gebruiken

Code voor activeren op afstand

Als u een faxoproep aanneemt op een tweede of extern toestel, kunt u de oproep doorverbinden naar het apparaat door het intoetsen van de code voor activeren op afstand *51. Wacht tot u de tjirpende geluiden hoort en leg vervolgens de hoorn op de haak.

Als u een faxoproep op de externe telefoon beantwoordt, kunt u het apparaat opdragen om de fax te ontvangen door op de Start-knop te drukken en vervolgens de ontvangstoptie te selecteren.

Code voor deactiveren op afstand (Niet beschikbaar in Duitsland)

Wanneer u een normaal telefoontje ontvangt terwijl het apparaat in de modus Fax/Telefoon staat, wordt na de aanvankelijke belvertraging het snelle dubbele belsignaal gebruikt. Als u de oproep aanneemt op een tweede toestel, kunt u het dubbele belsignaal uitschakelen door te drukken op #51 (zorg ervoor dat u hierop drukt tussen de belsignalen in).

Als het apparaat een telefoonoproep beantwoordt en een dubbel belsignaal laat horen zodat u kunt overnemen, kunt u de oproep beantwoorden op de externe telefoon door op [Ophalen] of Tel/R te drukken.