Home > Faxen > Faxen ontvangen > Opties voor faxen op afstand > Een toegangscode op afstand instellen

Een toegangscode op afstand instellen

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
Stel een toegangscode op afstand in om toegang te krijgen tot uw apparaat en het te beheren, zelfs als u niet in de buurt van het apparaat bent.
  1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Afst.bediening].
  2. Voer met de kiestoetsen een driecijferige code in met de nummers [0] tot en met [9], [*] of [#] (de vooraf ingestelde '*' kan niet worden gewijzigd).

Druk op [OK].

image
    • Gebruik NIET dezelfde code als voor activering op afstand (*51) of deactivering op afstand *1 (#51).
    • Als u uw code wilt verwijderen, houdt u image ingedrukt om terug te keren naar de inactieve instelling (---*), en drukt u vervolgens op [OK].
  3. Druk op image.
Niet beschikbaar in Duitsland