Home > Faxen > Telefoondiensten en externe apparaten > Externe en tweede toestellen > Werken met externe of tweede toestellen

Werken met externe of tweede toestellen

image
Een tweede toestel is in Duitsland niet beschikbaar.

Wanneer u een faxoproep aanneemt op een tweede toestel of een extern toestel, kunt u de oproep naar het apparaat doorverbinden met behulp van de code voor activeren op afstand. Als u op de code voor activeren op afstand *51 drukt, begint het apparaat met het ontvangen van de fax.

Als het apparaat een telefoonoproep beantwoordt en een dubbel belsignaal laat horen zodat u kunt overnemen, kunt u de oproep beantwoorden op een tweede toestel door op de code voor deactiveren op afstand#51 te drukken.

Als u een telefoontje aanneemt en er is niemand aan de lijn:

U moet ervan uitgaan dat u een handmatig verzonden fax ontvangt.

Toets *51 in en wacht tot u het tjirpende geluid hoort of tot op het LCD-scherm [Ontvangst] wordt weergegeven en hang dan op.

image

U kunt ook de functie Fax Waarnemen gebruiken om het telefoontje automatisch door uw apparaat te laten aannemen.